Novopan Træindustri A/S

Fremstiller spånplader samt videreforarbejdede produkter heraf.

NOVOPAN blev i 1950 grundlagt af Johs. F. La Cour som den første spånpladefabrik i Skandinavien. Forud for dette var den schweiziske ingeniør Fahrni blevet patentindehaver af en metode til fremstilling af spånplader. Produktionen på spånpladefabrikken blev således resultatet af en licensaftale mellem La Cour og Fahrni.

Siden da har virksomheden videre- og selvudviklet produktionsmetoder, og er i dag en højteknologisk virksomhed, der er blandt de førende i branchen. NOVOPANs spånplader anvendes både i gulve, vægge, lofter, vådrum og til møbler og inventar i alt fra reoler til fodlister.

Med omtanke for mennesker og miljø

Her lægges parketgulv på undergulv af spånplader, bestående af Novopan Klimagulv. Foto: Bygge- & Anlægsavisen.

NOVOPANs mission er at skabe værdi for deres samarbejdspartnere gennem produktion og salg af komplette spånpladeløsninger. Dette sker i henhold til deres værdier, der er baseret på dialog, ambition, nærvær, sund fornuft og kvalitet.

Hos NOVOPAN vedkender man sit ansvar over for både medarbejdere og samfundet. Spånpladefabrikken søger derfor at have en miljøvenlig produktion baseret på biprodukter fra danske træindustrivirksomheder, som er udtyndingstræ fra skovene, flis fra savværker samt høvlspåner fra møbelfabrikkerne.

Spånplader

Novopan spånpladefabrik er beliggende ved Pindstrup på Djursland. Her har fabrikken haft sin placering siden grundlæggelsen i 1950.

Kontakt

Novopan Træindustri A/S
Fabriksvej 2
Pindstrup
8550 Ryomgaard

Telefon: 8974 7474

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.

×