PA Savværk A/S

PA Savværk er en virksomhed med lange og stolte rødder.

Det Bedste Grundlag for Fremtiden

Vores mange år på bagen, har overbevist os om, at træ er mere end blot et produkt – Det er en livsstil og et udtryk for en unik identitet og det forpligter os til, at levere varen hver gang.

Vi sætter meget høje krav til os selv og alle vores partnere, men det udfordrer os til konstant at forbedre os. Dette gælder hele processen fra træet fældes til det ligger under dine fødder.

Vi står inde for vores produkter, der tilbydes i et bredt sortiment, så vi kan opfylde alle dine behov. Vi leverer til både tømreren og den private kunde og favner dermed det individuelle behov man kan have, som kunde hos os.

Leder du efter et massivt plankegulv for livet eller flotte terrassebrædder til din nye terrasse – besøg os på plankegulv.com

Vores produktbrochure kan findes her: PA  Savværk – Produktbrochure

Træ fra danske skove

Vi leverer primært træ fra de danske skove, men henter også træ i Europa, Nordamerika, Afrika, Rusland og dybt inde fra den sibiriske tundra.

kort over trælevenrandører til savværk

Vores medarbejdere – Vores kvalitetsstempel

Vi tror på, at vores medarbejdere er blandt de dygtigste i branchen, og du kan forvente kontakt med utroligt dygtige og professionelle medarbejdere, der besvarer alle spørgsmål du måtte have under hele processen.

Vi er en partner

Vi ved det er en stor beslutning der skal tages, når du vælger din partner i udvælgelsesprocessen og det er lige netop sådan vi ser os selv – som din partner. Din tilfredshed med os, skal være i top under hele processen og derfor arbejder vi kontinuerligt med at forbedre vores service, så vi leverer træ du kan være stolt af.

Vi er utrolig glade og stolte over vores produkt og den glæde og stolthed skal du selvfølgelig også være en del af.

Hvis vi kan hjælpe netop dig, så læg vejen forbi vores hjemmeside eller vores side på Facebook.

Vi ser lokalsamfundet

PA Savværk har med sine mange år på bagen, ikke glemt rødderne i Korinth og den stærke tilknytning vi har til byen – tværtimod er vi bevidste om vores gensidige betydning for hinanden og det ses i de tiltag vi har lanceret, for at skabe vækst gennem skabelsen og bevarelsen af danske arbejdspladser til lokale i og omkring Korinth by. Vores visioner er, at se en genblomstring af den gamle græsk- inspirerede by – Korinth, så vores stærke rødder til byen bevares.

Vi er netop blevet et virksomhedscenter, hvor vi arbejder benhårdt på at skabe rammerne for, at borgere med svag tilknytning til arbejdsmarkedet kan komme tættere på et arbejde, gennem arbejdsperioder hos os.

Vores Miljøpolitik

Hos PA Savværk har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens mest fantastiske naturlige ressourcer, nemlig træ.
Det betyder, at vi har en forpligtelse til og naturlig interesse i at beskytte og bevare de skove, som vi henter dit træ fra. PA Savværk har derfor udformet en miljøpolitik for at sikre kommende generationers adgang til det unikke materiale, som træ er:

PA Savværk støtter bæredygtig skovdrift.

PA Savværk overholder den til enhver tid gældende lovgivning i importør- og eksportørlandene.
Det er PA Savværks klare politik, at vi i vores indkøb sikrer os, at træet er fældet i henhold til det pågældende lands lovgivning.
PA Savværk køber eller importerer ikke træ og medvirker ikke til at købe eller importere træ, der er fældet ulovligt eller på anden måde omsat ulovligt, uanset oprindelsesland eller tredjeland.

PA Savværk vil til enhver tid undgå at handle med:

  • pa-savvaerk-fsc-logoTømmer fældet i strid med oprindelige folks rettigheder.
  • Tømmer fældet i skove hvor høje bevaringsværdier trues af forvaltningsaktiviteter.
  • Tømmer fældet i skove som bliver konverteret til plantage eller ikke-forstlig brug.
  • Tømmer fra skove med genetisk modificerede træer.

PA Savværk anerkender og støtter FSC® som en certificeringsorganisation, der arbejder på at sikre bæredygtig skovdrift i verden.
PA Savværk vil aktivt medvirke til at øge forbrugerens kendskab og forståelse for organisationen.

Det er PA Savværks målsætning at øge omsætningen af certificerede varer væsentligt.

Med en klart formuleret miljøpolitik er det vores målsætning at opfylde det omgivende samfunds krav om ressourcebeskyttelse og vores kunders efterspørgsel på bæredygtige produkter. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af produkter med FSC-certificering.

Læs mere om PA Savværk på vores hjemmeside

Kontakt

PA Savværk Korinth A/S
Kaj Lykkesvej 13, Korinth
5600 Faaborg

Telefon: 6265 1009
info@pasavvaerk.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.

×