Se Træ Er Miljøs tegnefilm om verdens mest miljøvenlige byggemateriale

Nyheder

Børge Mogensen og Hans Jørgensen Wegner kunne i år have fejret deres 100 års fødselsdag. Danske museer fejrer begivenheden med udstillinger, der viser designernes liv og levned.

Oplev møbeludstillingen Images of Danish Furniture i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Der er gratis adgang.

Skovbranden i Västmanland i Midtsverige rasede omkring 3 uger. Branden er den største i Skandinavien i 200 år.

Sommerens svenske skovbrand har slået alle registrerede rekorder i Skandinavien. Men hvor stor er branden egentlig når man sammenligner med andre dele af verden?

Ny patenteret teknik gør det muligt at lave trærutsjebaner med inversion, dvs. at der køres med hovedet nedad. Svensk forlystelsespark bliver først til at anvende den nye teknik i Europa.

Konceptbil af træ viser vejen for fornybare biomaterialer i bilindustrien

Træ er en rigelig og vedvarende naturressource, der er velegnet til mange typer af byggeri

Verdens største højlager bygget af træ er netop indviet i den tyske delstat Hessen. Lageret rummer hele 32.000 pallepladser.

Det hvide hus har igangsat en konkurrence om at tegne en skyskraber af træ og sætter samtidig penge af til at uddanne arkitekter til at bygge højt med træ.

Skoven i Skolens nye hjemmeside er et rigtigt godt sted at finde inspiration til undervisning og andre lærerige aktiviteter i det fri.

Flere nyheder