Jul er duften af gran indendøre.
Til jul inviterer vi skoven indenfor i stuerne.

Nyheder

Smukt ser det ud - juletræet med sin pynt. Men i den varme stue tørrer træet og efterhånden drysser nålene af. Få svar på HVOR mange nåle der faktisk kan drysse af et juletræ.

Når juletræet skal bringes hjem med bil er det vigtigt at spænde træet ordentligt fast. Ellers kan juletræet hurtigt blive til et dødbringende projektil.

En brancheaftale mellem Dansk Energi og Dansk Fjernvarme skal sikre bæredygtig energitræ i den danske energiforsyning.

Fund af resistente varianter af elm giver håb om comeback for det populære elmetræ som bytræ.

TimberTower skal opføre 8 vindmølletårne af træ på 140 meter. De kommer til at bestå af 700 m3 CLT og skal bære en 2,5 MW turbine.

Få et gratis check af skorstenfejern og vind en svanemærket brændeovn. Miljøstyrelsen gentager kampagne for fornuftig fyring i brændeovnen. Se video af korrekt optænding.

Vinderen af Danish Wood Award blev landskabsarkitekt Jeppe Aagaard Andersen, som blandt andet hædres for sit arbejde med Kulturhavn Kronborg, Bo01 i Malmø og Sydney University.

SnedkerAkademiet er Snedkernes Uddannelsers nye, kollektive internetportal for lærlinge, virksomheder, undervisere og skoler.

Sidste års milde og blæsende vinter giver bugnende brændelagre.

Et hidtil uset samarbejde mellem miljøorganisationer, forskere og brændeovnsproducenter, har ført til 11 forslag, der skal sikre renere brændeovnsrøg

Flere nyheder