Ny tegnefilm fra Træ Er Miljø. Se hvordan stenaldermanden bygger sin første træstol og hvordan han udvikler sig til en moderne fabrikant af bæredygtige træmøbler.

Nyheder

Hollandsk snedker og cykelentusiast har skabt en superlet cykel af asketræ som bare vejer 11 kg. Den elegante træcykel giver en masse opmærksomhed på cykelstien.

Kapløbet om at være verdens højeste træhus når nye højder. I Wien planlægges nemlig et træhøjhus på 24 etager - som dermed kan blive verdens højeste!!!!

Ny undersøgelse af brændeforbruget viser, at niveauet er stort set uændret. Det samlede forbrug i 2013 er opgjort til 22 PJ. Til sammenligning var forbruget i 2011 23,8 PJ

Story of wood
10-2-2015

Se træets historie og mange fordele præsenteret i flot infografik.

Dansk arkitektfirma kan bryste sig af at stå bag verdens bedste boligbyggeri. Det dominerende materiale i byggeriet er træ.

Gæster i Kongens Have kan til sommer få fornøjelsen af en flot træpavillon der skal gøre sommeren lidt skønnere. Pavillonen skal opføres af tømrerlærlinge fra den lokale tekniske skole.

Træ er et fantastisk materiale som hele tiden finder nye anvendelsesmuligheder. Et af de seneste er gips.

Seneste skud på stammen til kræsne musik- og designentusiaster er den nye BeoSound Moment fra B&O, der introducerer verdens første touchskærm i træ.

I sidste weekend blev landets mest talentfulde unge håndværkere fejret ved DM i Skills, herunder 5 der nu kan kalde sig kongerigets bedste træ-lærlinge.

Smukt ser det ud - juletræet med sin pynt. Men i den varme stue tørrer træet og efterhånden drysser nålene af. Få svar på HVOR mange nåle der faktisk kan drysse af et juletræ.

Flere nyheder