Ny tegnefilm fra Træ Er Miljø. Se hvordan stenaldermanden bygger sin første træstol og hvordan han udvikler sig til en moderne fabrikant af bæredygtige træmøbler.

Nyheder

Den verdenskendte arkitekt og fortaler for træ, Michael Green, har designet bygningsikonet Empire State Building i træ. Det er første gang i 100 år, at man nytænker måden at bygge skyskrabere på.

Få fantastisk dag i skoven - på Skovens Dag søndag den 10. maj

Arkitektskolen i København inviterer til temadag om anvendelsen af bærende træ i høje bygninger.

Der var stort rykind da nyt udkigstårn af træ blev indviet i påsken. Mere end 2000 gæster besøgte den nye attraktion på Gyldensteen Strand på Fyn.

Hvis stål og beton kan klare det, så kan træ også. Det beviser Metsä Woods nye Plan B-koncept, der udforsker muligheden for at opføre kendte bygningsværker i træ.

Hollandsk snedker og cykelentusiast har skabt en superlet cykel af asketræ som bare vejer 11 kg. Den elegante træcykel giver en masse opmærksomhed på cykelstien.

Kapløbet om at være verdens højeste træhus når nye højder. I Wien planlægges nemlig et træhøjhus på 24 etager - som dermed kan blive verdens højeste!!!!

Ny undersøgelse af brændeforbruget viser, at niveauet er stort set uændret. Det samlede forbrug i 2013 er opgjort til 22 PJ. Til sammenligning var forbruget i 2011 23,8 PJ

Story of wood
10-2-2015

Se træets historie og mange fordele præsenteret i flot infografik.

Dansk arkitektfirma kan bryste sig af at stå bag verdens bedste boligbyggeri. Det dominerende materiale i byggeriet er træ.

Flere nyheder