Ny tegnefilm fra Træ Er Miljø. Se hvordan stenaldermanden bygger sin første træstol og hvordan han udvikler sig til en moderne fabrikant af bæredygtige træmøbler.

Nyheder

Træ er et fantastisk materiale som hele tiden finder nye anvendelsesmuligheder. Et af de seneste er gips.

Seneste skud på stammen til kræsne musik- og designentusiaster er den nye BeoSound Moment fra B&O, der introducerer verdens første touchskærm i træ.

I sidste weekend blev landets mest talentfulde unge håndværkere fejret ved DM i Skills, herunder 5 der nu kan kalde sig kongerigets bedste træ-lærlinge.

Smukt ser det ud - juletræet med sin pynt. Men i den varme stue tørrer træet og efterhånden drysser nålene af. Få svar på HVOR mange nåle der faktisk kan drysse af et juletræ.

TRÆ 69 Træarter
17-12-2014

Ny håndbog om de 80 vigtigste træarter for byggeri og træindustri

Når juletræet skal bringes hjem med bil er det vigtigt at spænde træet ordentligt fast. Ellers kan juletræet hurtigt blive til et dødbringende projektil.

En brancheaftale mellem Dansk Energi og Dansk Fjernvarme skal sikre bæredygtig energitræ i den danske energiforsyning.

Fund af resistente varianter af elm giver håb om comeback for det populære elmetræ som bytræ.

TimberTower skal opføre 8 vindmølletårne af træ på 140 meter. De kommer til at bestå af 700 m3 CLT og skal bære en 2,5 MW turbine.

Få et gratis check af skorstenfejern og vind en svanemærket brændeovn. Miljøstyrelsen gentager kampagne for fornuftig fyring i brændeovnen. Se video af korrekt optænding.

Flere nyheder