Se Træ Er Miljøs tegnefilm om verdens mest miljøvenlige byggemateriale

Nyheder

Ny patenteret teknik gør det muligt at lave trærutsjebaner med inversion, dvs. at der køres med hovedet nedad. Svensk forlystelsespark bliver først til at anvende den nye teknik i Europa.

Konceptbil af træ viser vejen for fornybare biomaterialer i bilindustrien

Træ er en rigelig og vedvarende naturressource, der er velegnet til mange typer af byggeri

Verdens største højlager bygget af træ er netop indviet i den tyske delstat Hessen. Lageret rummer hele 32.000 pallepladser.

Det hvide hus har igangsat en konkurrence om at tegne en skyskraber af træ og sætter samtidig penge af til at uddanne arkitekter til at bygge højt med træ.

Skoven i Skolens nye hjemmeside er et rigtigt godt sted at finde inspiration til undervisning og andre lærerige aktiviteter i det fri.

Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning under Københavns Universitet er blevet medlem af Træ Er Miljø. Dermed bliver den faglige formidling om skov og træ på Danmarks træportal endnu stærkere.

Trærutschebanen i Tivoli fylder rundt. For at fejre 100 års fødselsdagen er banen restaureret til sit oprindelige udseende.

Kom ud til en fantastisk dag i skoven - på Skovens Dag søndag den 4. maj - som tegner til at blive den smukkeste Skovens Dag i mange år

En ny type finer gør det muligt at bygge kæmpestore vindmøller af bøgetræ der efter planen skal komme op i 160 meters højde.

Flere nyheder