Ny tegnefilm fra Træ Er Miljø. Se hvordan stenaldermanden bygger sin første træstol og hvordan han udvikler sig til en moderne fabrikant af bæredygtige træmøbler.

Nyheder

Ny undersøgelse af brændeforbruget viser, at niveauet er stort set uændret. Det samlede forbrug i 2013 er opgjort til 22 PJ. Til sammenligning var forbruget i 2011 23,8 PJ

Story of wood
10-2-2015

Se træets historie og mange fordele præsenteret i flot infografik.

Dansk arkitektfirma kan bryste sig af at stå bag verdens bedste boligbyggeri. Det dominerende materiale i byggeriet er træ.

Gæster i Kongens Have kan til sommer få fornøjelsen af en flot træpavillon der skal gøre sommeren lidt skønnere. Pavillonen skal opføres af tømrerlærlinge fra den lokale tekniske skole.

Træ er et fantastisk materiale som hele tiden finder nye anvendelsesmuligheder. Et af de seneste er gips.

Seneste skud på stammen til kræsne musik- og designentusiaster er den nye BeoSound Moment fra B&O, der introducerer verdens første touchskærm i træ.

I sidste weekend blev landets mest talentfulde unge håndværkere fejret ved DM i Skills, herunder 5 der nu kan kalde sig kongerigets bedste træ-lærlinge.

Smukt ser det ud - juletræet med sin pynt. Men i den varme stue tørrer træet og efterhånden drysser nålene af. Få svar på HVOR mange nåle der faktisk kan drysse af et juletræ.

TRÆ 69 Træarter
17-12-2014

Ny håndbog om de 80 vigtigste træarter for byggeri og træindustri

Når juletræet skal bringes hjem med bil er det vigtigt at spænde træet ordentligt fast. Ellers kan juletræet hurtigt blive til et dødbringende projektil.

Flere nyheder