ATBO Furniture A/S

Ægte dansk møbelklassiker af høj kvalitet.

Hos Atbo har vi siden 1967 tilbudt danskerne klassisk tidløse reoler i massivt træ bygget i hånden af egne snedkere på vores værksted i Havdrup. Dengang var visionen at gøre kvalitetsmøbler tilgængelige for alle og dele vores kærlighed til holdbart, funktionelt design med folket. Og det er den stadig den dag i dag.

Pionerånden brænder stærkere end nogensinde, og vores produkter har aldrig stået skarpere. Med dansk design, unikke fingertapninger og naturligt håndværk arbejder vi hårdere end nogensinde for at skabe holdbare indretningsløsninger til folket.

 

På vores møbelsnedkeri i Havdrup tæt på Roskilde bygger vores erfarne snedkere hver enkelt Atbo i hånden. Vi saver, sliber, pudser, olierer og samler med håndkraft, og lægger ekstra mange kræfter i, når de karakteristiske fingertapper skal flettes ind i hinanden for at låse reolen.

Vi håndplukker alle træmaterialer omhyggeligt med omtanke for miljøet og vurderer løbende kvaliteten – både af den rå træplade og det færdige møbel. Det kræver erfaring, og derfor værdsætter vi, at mange af vores medarbejdere har været hos os i både 10 og 20 år.

En Atbo er skabt af levende naturmaterialer. Vi vælger træ med omtanke for bæredygtighed og går højt op i at værne om de stærke og smukke materialer, som naturen har skabt. Det betyder, at vi ikke vælger træ fra områder, som vi ikke kender godt, eller arbejder sammen med leverandører, som vi ikke kan stå inde for. Det er helt naturligt for os.

En Atbo er meget mere end en reol. Den er et naturligt element i indretningen, som kan forløse de øvrige valg, du har taget, og skabe en følelse af harmoni. I et udtryk, som kun kan være dit. Derfor er en Atbo skabt med respekt for dig, naturmaterialerne og det gode design.

Vi håndplukker naturens bedste materialer til vores holdbare løsninger og formgiver med naturlig forkærlighed for tidløst klassisk design. For det er i mødet mellem naturen og dig, at magien opstår.

Når naturens materialer møder dine naturlige omgivelser, føler du dig hjemme. Og når naturligt godt design møder din vilde fantasi, blomstrer kreativiteten.

Vi er Atbo, og vi er sat i verden for at skabe holdbare og ærlige møder mellem naturen og dig.

 

Kontakt

Showroom i København

Strandboulevarden 96
2100 København Ø

Telefon +45 33 15 66 01

E-mailadresse:
kundeservice@atbo.dk

Møbelsnedkeri i Havdrup

Industrivænget 8
4622 Havdrup

Telefon +45 33 15 66 01

E-mailadresse:
kundeservice@atbo.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×