Bergsten Timber A/S

Leverandør af trævarer fra store dele af Europa

Bergsten Timber handler professionelt med trælasterne i Danmark såvel som i Europa.
Med et stærkt netværk af samarbejdspartnere i hele verden, er Bergsten Timber leveringsdygtige i et bredt sortiment af trævarer og ydelser.
Gennem strategiske partnerskaber kan Bergsten Timber tilbyde stort set hele paletten indenfor træbyggeri og viften af produkter og ydelser udvides løbende.
Bergsten Timber tilbyder blandt andet:

  • Traditionelt savet trælast, herunder konstruktionstræ og trykimprægneret træ – både direkte fra savværker men også fra eget lager i Sverige
  • Malede granvarer til facade, stern og udhæng
  • Bergsten Timber er partnere for Lunawood på det danske marked. Lunawood er verdens største producent af ThermoWood og partnerskabet gør det muligt både at levere færdigforarbejdede varer men også råvarer til forarbejdning ved Protræ.
  • Termotræ til terrasse, facade- og listebeklædning
  • Norrlands trægulve og paneler til loft- og vægbeklædning i svensk topkvalitet, der også er kendt for deres unikke overfladebehandling
  • Gennem partnerskab med Protræ tilbyder Bergsten Timber fleksible projektløsninger til alle typer opgaver i træ – der forarbejdes og efterbehandles efter kundespecifikke ønsker
  • Brandimprægnering med Burnblock imprægneringsmiddel, der både er giftfrit, CE-certificeret og Cradle to cradle certificeret. Alt fra listebeklædning, terrassebrædder og facadebeklædning i forskellige træsorter til tagbrædder brandimprægneres i samarbejde med Danish Anti Fire.

Bergsten Timber er Naturligvis både FSC® og PEFC™ certificerede og kan tilbyde stort set alle varer som FSC® eller PEFC™ certificerede ( FSC-C102074)
Som træforhandlende virksomhed er Bergsten Timber underlagt de strikse krav for import af træ som EU indførte med EU’s Tømmerforordning i 2013 (European Timber Regulation/EUTR). Der er naturligvis etableret et system for Due Diligence i forbindelse med indkøb af træ uden for Europa som påkrævet af EU og de danske myndigheder.

Som forhandler af træ og træprodukter ønsker Bergsten Timber naturligvis at gøre en aktiv indsats for miljø og skove. Det sker dels ved at fremme brugen af bæredygtig skovdrift og certificeret træ gennem salg og dels ved et aktivt engagement i Dansk Træforening, der arbejder for at udbrede de mange miljømæssige fordele ved træ som byggemateriale samt det generelle kendskab til certificeringsordningerne for bæredygtigt skovbrug.

Læs meget mere på bergstentimber.dk

Kontakt

Bergsten Timber A/S
Sandvadsvej 2,
DK-4600 Køge

Telefon: 5663 0017
Info@bergstentimber.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×