C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer mere bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Unik designtilgang

C.F. Møller Architects løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder.  Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter.

Den Åbne Skole i Waldau

C.F. Møller Architects betragter miljøhensyn, resursebevidsthed, god projektøkonomi, social ansvarlighed og høj kvalitet i udførelsen som essentielt i vores virke og denne holistiske tilgang er fundamental for alle virksomhedens projekter; hele vejen fra masterplan til den mindste detalje.

 

Fjordparken Nordic Light

Førende indenfor træ i byggeriet

Vi har stærkt fokus på bæredygtighed i byggeriet. Herunder anvendelsen af træ som konstruktionsmaterialer, og har erfaring med dette i blandt andet Sverige og Norge og planlagte byggerier i England og står bag Sveriges højeste træhus (Kajstaden Tall Timber Building). Vi er desuden involveret i forskningsprojekter om anvendelsen af træ i byggeriet i Danmark og Sverige.

WoodHub

 

Danmarks Første Grønne Netto

C.F. Møller Architects har sammen med Netto og Salling Group udviklet konceptet for Danmarks første bæredygtige fritstående dagligvarebutik, der opnår DGNB Guld-certificering. Butikken er konstrueret i træ og beklædt med træ og skærmtegl. Beliggende i Horsens, Landskabsløsningen omkring butikken styrker lokalområdets biodiversitet med hjemhørende buske og træer. Størstedelen er konstrueret i træ i stedet for beton for at minimere klimapåvirkningen.  Bygningens elementer og mekaniske samlinger gør dem let at genanvende.  Læs mere her

Foto: C.F. Møller Architects – Netto, Horsens

 

Gråalen, Sverige

Gråalen ved Norrtälje Havn, er et nyt boligkvarter med fokus på bæredygtighed, baseret på træ som hovedmaterialet i konstruktion og facader. Baggrunden for beslutningen er et ønske om at tage ansvar for projektets samlede miljø- og livscykluspåvirkning, hvilket også omfatter produktion, drift og affaldshåndtering. Læs mere her

Foto: C.F. Møller Architects / Nikolaj Jakobsen.

Det tyske miljøministerium – BMU

Er beliggende i en bygning af træ, med integrerede solpaneler og et stærkt fokus på dagslys og fælles grønne områder. Bygningen er åbnet ud mod den omkringliggende by og omfavner de grønne gårde via en grenlignende struktur ved yderkanterne, så den friske luft kan komme ind. Læs mere her

Foto C.F. Møller Architects – BMU Ministerium, Berlin

 

I dag har tegnestuen cirka 300 medarbejdere. Vi har hovedkontor i Aarhus og kontorer i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmø og Berlin.

 

Kontakt

C.F. Møller Danmark A/S
Europaplads 2, 11.
8000 Aarhus C., Danmark

Telefon; +45 8730 5300
E-mail: cfmoller@cfmoller.com


TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×