C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Unik designtilgang

C.F. Møller Architects løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder.  Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter.

Örnsro Træby

C.F. Møller Architects betragter miljøhensyn, resursebevidsthed, god projektøkonomi, social ansvarlighed og høj kvalitet i udførelsen som essentielt i vores virke og denne holistiske tilgang er fundamental for alle virksomhedens projekter; hele vejen fra masterplan til den mindste detalje.

Fjordparken Nordic Light

Førende indenfor træ i byggeriet

Vi har stærkt fokus på bæredygtige løsninger. Herunder anvendelsen af træ som konstruktionsmaterialer, og har erfaring med dette i blandt andet Sverige og Norge og planlagte byggerier i England og står bag Sveriges højeste træhus (Kajstaden Tall Timber Building). Vi er desuden involveret i forskningsprojekter om anvendelsen af træ i byggeriet i Danmark og Sverige.

Blackhorse Yard

I dag har tegnestuen cirka 300 medarbejdere. Vi har hovedkontor i Aarhus og kontorer i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, London og Berlin.

C.F. Møller Architects

Kontakt

C.F. Møller Architects
Danneskiold-Samsøes Allé 28
1434 København

Telefon: 3288 7844
E-mail: kbh@cfmoller.com


TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×