Dansk Træfiberisolering

Hurtig og effektiv isoleringsløsning til alle bygningstyper.

DTI blev etableret i Bryrup i Jylland i 1998 og tilbyder indblæst træfiberisolering i alle typer byggerier og boliger i Danmark samt rådgivning indenfor brug af træfiberbaserede byggematerialer. DTI har en omsætning på cirka fem millioner DKK og har tre ansatte.

Vi lægger vægt på at kende produktets oprindelse og forsøger konstant at optimere arbejdsgange i alle produktionens led samt at kunne følge produkterne fra skovning til udført isoleringsopgave. Når vi har valgt træfiberisolering som vores produkt, er det, fordi vi ser så mange muligheder og fordele i denne type isolering.

Dansk Træfiberisolering blev 1. september 2018 opkøbt af Norske Hunton Fiber A/S. Hunton er en solid leverandør af naturlige byggeløsninger i Norden, deriblandt træfiberisolering.

Hunton Fiber A/S, der blev stiftet i Norge i 1889, er en af Europas ledende producenter af træfiberbaserede produkter og systemer til byggebranchen, med fokus på at udvikle produkter og løsninger som samspiller med naturen og med et minimalt fodaftryk. Deres kompetencer, erfaring og langsigtede løsninger af høj kvalitet er lige i tråd med Dansk Træfiberisolerings værdier og visioner for fremtiden.

Du kan læse mere om Dansk Træfiberisolering her: www.traefiberisolering.dk

Kontakt

Dansk Træfiberisolering A/S
C/O Krogh Regnskab
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg

Telefon: +45 21 44 80 21
Email: info@traefiberisolering.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×