EBK HUSE

Personlighed er standard hos os.

Flere danskere foretrækker ferie i Danmark og søger det autentiske liv med fokus på ro, samvær og velvære. Vi har designet fritidshuse i over 40 år og sætter en ære i at levere gennemarbejdet arkitektur med fokus på materialer, form og funktion. Huse der rummer hele familien. Året rundt.

Vi er i dag en international virksomhed med datterselskaber i Tyskland, Sverige og Norge og salgskontor i Island. Alle lande, der stiller høje krav til kvalitet, design og vejrbestandige materialer. Lige som os.

Skønne sommerhuse i flere stilarter

Vi tilbyder otte serier af hustyper i klassisk, romantisk eller moderne design. Træ er det bærende element i alle. Af respekt for naturen og for dig. Vi producerer 250 huse om året på egen elementfabrik og har udleveret nøgler til mere end 6800 huse. Men der ikke to af vores huse, der er ens. Fordi vi mennesker ikke er ens.

Vi guider dig med mere end 40 års erfaring

Det er svært at vælge, men vores arkitekter, byggerådgivere og indretningsrådgivere hjælper dig sikkert og erfarent. Start rejsen mod dit nye fritidshus med et besøg på en af vores fire fritidshusudstillinger med i alt 12 udstillingshuse eller benyt vores virtuelle rundture og gå rundt i udstillingshusene hjemmefra. Læs om vores 5 kundeløfter.

Gratis Grundtjek

Har du et gammelt sommerhus, eller er du ved at købe en byggegrund, så book et gratis grundtjek. Vi rådgiver dig om jordbundsforhold, valg af hustype, placering af hus og meget mere. Og du får et tilbud med fast pris og leveringstid.

Sådan bygger vi dit sommerhus – kig med her.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt

EBK HUSE A/S
Skovsøvej 15
4200 Slagelse

Telefon: 5856 0400
Email: info@ebk.dk
www.ebk.dk


TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×