Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S

Feldborg Savværk er storleverandør af træemballage til den danske industri med produktion af paller, trækasser og specialemballage som skræddersyes efter kundens individuelle behov.

Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S er en dansk familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1962. Virksomheden beskæftiger i dag 35 dygtige medarbejdere og ledes af 3. generation.

Pr. 1. maj 2021 blev ejerskabet bag Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S udvidet med et opkøb og en videreførelse af virksomheden Tim Træindustri A/S.

Med opkøbet af Tim Træindustri A/S får vi mulighed for at skabe stor synergi mellem de to virksomheder, hvor vi på Feldborg Savværk kan save en stor del af det træ, der skal bruges på Tim Træindustri til palleproduktion, og hvor Tim Træindustri kan hjælpe Feldborg Savværk med at producere paller. Det vil skabe værdi og tryghed for kunderne, at vi nu har to produktionssteder.

Tim Træindustri A/S fortsætter som en selvstændig virksomhed, blot under ejerskab af Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S.

Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S har desuden samme ejer som Haderup Skovservice A/S, der har specialiseret sig i skovpleje.

Det fælles ejerskab og tætte samarbejde mellem virksomhederne giver synergi og mulighed for optimering af værdikæden helt fra skoven, via savværket og til de færdige træprodukter.

Det betyder bedre udnyttelse af råtræet og effektiviseringer af processerne i hele værdikæden. Tiltag, som tilsammen betyder øget konkurrencekraft og råvaresikkerhed. Alt sammen noget, som rammer bundlinjen hos vores kunder.

Feldborg Savværks primære kompetenceområder er:

  • Kundespecifikke løsninger af træemballage.
  • Fremstilling af paller.
  • Opskæring af råtræ.
  • Slutmontage, emballering og logistik.

Vi er certificeret i henhold til PEFC, FSC, SBP og IPPC (ISPM 15)

 

Webshop

I efteråret 2021 åbnede vi vores webshop.

Der har gennem årene været stor efterspørgsel på vores varer fra private kunder, og hidtil har vi haft svært ved at efterkomme interessen.

Med webshoppens komme kan vi endelig imødekomme dette ønske.

Ønsker du mere information om vores produktprogram eller har du ønsker til specialprodukter, er du velkommen til at kontakte Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S på tlf. 97 45 40 92
eller klikke her for at læse mere.

Feldborg Savværk  Feldborg Savværk  Feldborg Savværk  Feldborg Savværk  Feldborg Savværk  Feldborg Savværk

Kontakt

Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S
​​Teglværksvej 3
7540 Haderup

Telefon: 9745 4092
E-mail: feldborg@pallefabrik.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×