Frøslev

Træproducent og videnspartner indenfor kvalitetstræ

Frøslev er en familieejet virksomhed, der startede som savværk tilbage i 1931 og i dag beskæftiger godt 100 dedikerede medarbejdere.

Hos Frøslev lever og ånder vi for træ – og vi hjælper vores kunder med at skabe innovative og bæredygtige løsninger. Vores mål er at være den foretrukne leverandør og videnspartner i Nordeuropa.

Træsorter

Som standard tilbyder vi fyr, gran, sibirisk lærk, western red ceder, eg og douglas. Samt hjælper vores kunder med deres ønsker herudover.

Behandling

Vi leverer dit træ ubehandlet eller behandlet – som malet, trykimprægneret i grøn og brun (efter NTR standarder) samt brandimprægneret i EU-Brandklasse B iht. standarden EN 13501.

Bæredygtige løsninger

Miljøet har stor betydning for os og vi leverer naturligvis både FSC og PEFC certificeret træ, samt Svanemærket Frøslev Heatwood, der er varmebehandlet træ. Vi leverer profiler i OrganoWood®, Frøslev Heatwood samt Frøslev Flamewood, der alle er alternative imprægnerings- og overfladebehandlinger.

Frøslev Heatwood – Fyrværkeriparken i Kolding

Frøslev Heatwood – Fyrværkeriparken i Kolding

Færdige løsninger

Vi har udviklet vores helt eget hegnssystem – FT Systemhegn – der med sin enkle opbygning gør det nemt at overskue og sætte op. Her findes et bredt udvalg af profiler, træsorter og farver. Samtidig giver det kunden mulighed for flere kreative anvendelsesmuligheder, som opbygning af højbede, opbygning af haverum og solplads med espalier.

Vi forhandler vores træ via byggemarkeder, trælaster og tømmerhandler.

Kæmper for klimaet

Vi er medlem af den nystiftede forening ”Træ i Byggeriet”. Sammen med andre danske leverandører af træ og træbaserede løsninger til byggeriet danner vi nu fælles front i kampen for et mere bæredygtigt byggeri. Vores agenda i foreningen er at forklare både byggeriets aktører og politikerne, at en øget anvendelse af træ er afgørende for at nå de globale klimamål med hensyn til CO2-udledning.

For hver kubikmeter træ, der bruges som erstatning for et andet byggemateriale, bliver CO2-belastningen af atmosfæren nemlig reduceret med gennemsnitligt 1,1 tons CO2. Det betyder fx, at man halverer klimabelastningen ved at bygge et hus med en bærende konstruktion af træ i stedet for beton.

EU har for alvor fået øjnene op for træets vigtige betydning for klimaet, men vi vil gerne sætte endnu mere fokus på vigtigheden af at anvende mere træ i byggeriet. Vores holdning er klar: En mere gennemgående og strategisk anvendelse af træ i byggeriet på europæisk plan er afgørende for, at EU kan opfylde sit mål om at være klimaneutralt i 2050.

Frøslev  … fordi vi elsker træ!

Her kan du se vores flotte film om Frøslev:

 

Kontakt

Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersensvej 1
Frøslev
DK-6330 Padborg

Telefon: 7467 0600
Fax: 7467 4701
info@froeslev.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×