Global Timber

Hos Global Timber er vi dedikerede købmænd med Nordens største hårdttræslager. Herfra leverer vi et bredt sortiment af træ fra bæredygtigt forvaltede skove og yder et højt serviceniveau, uanset om I har brug for en enkelt planke eller større læs.

12.800 kvm træ fra hele verden

Vores lager i det sydlige Aarhus er sammensat ud fra markedets efterspørgsel. Herfra leverer vi direkte til alle træforbrugende industrier, byggebranchen og marine-sektoren.

Vi er altid velassorterede med forskellige træsorter, udskæringer og dimensioner. Rådgivning er vores spidskompetence hos Global Timber, og vores team har både en grundig uddannelse og lang erfaring inden for træbranchen.

Hvis en vare ikke findes på vores lager, ved vi præcis, hvem vi skal kontakte. Hos Global Timber har vi et veludbygget, verdensomspændende netværk af leverandører. Vores specialister har opbygget stærke relationer gennem mange år, og det er disse relationer, der sikrer vores kunder høj kvalitet og et bredt udvalg.

 

Se vores faste udvalg af produkter på vores hjemmeside.

Wood4Good 

Bæredygtighed står altid højt på dagsordenen hos os. Det betyder, at vi vægter overholdelse af krav og regler til bæredygtig hugst højt, når vi vælger leverandører. Det betyder også, at vi engagerer os i de lokalsamfund, hvorfra vi får vores træ, og deler vores viden om det fantastiske materiale, som træ er.

Global Timber er FSC®-certificeret. Vi er også certificeret efter PEFC™ og en række andre certificeringsprogrammer. Vi sikrer, at alle vores produkter lever op til disse krav, og vi står til rådighed med vejledning og information om yderligere handelskrav.

Når du handler hos os, er gennemsigtighed en vigtig faktor. Derfor udarbejder vi EPD’er, CSR-rapporter og beregner TCC for alle ordrer. Vores viden er altid let tilgængelig på www.globaltimber.dk, og vi arbejder konstant på at tilføje beregninger til vores portefølje.

 

Kontakt os på +45 4827 0000 eller salg@globaltimber.dk

Kontakt

Global Timber A/S
Michael Drewsens vej 1
8270 Højbjerg

Telefon: 4827 0000
mail@globaltimber.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×