Global Timber A/S

Mange års erfaring med kvalitetshårdttræ.

Global Timber er Nordeuropas største leverandør af hårdttræ fra bæredygtigt forvaltede skove til byggeriet og industrien i Danmark.  Med hovedkontor og lager i Aarhus sikrer vi levering til tiden og konkurrencedygtige priser.

Vores mission er at levere træ af højeste kvalitet samtidig med, at vi bidrager til at bevare vores globale skove gennem diverse vigtige miljøcertificeringer. Vi sikrer vores kunder levering til tiden og til konkurrencedygtige priser. Vi køber kun ind hos godkendte leverandører, der overholder EU’s krav til lovligt træ (EUTR).

Se mere om Global Timber på hjemmesiden.

Global Timbers Sortiment består af kvalitetshårdttræ og justeres løbende efter sparring med kunder. Foto: Global Timber

Vi forhandler mere end 45 træsorter fra hele verden

Vores centrallager er sammensat af markedets mest efterspurgte træsorter og dimensioner, og sortimentet tilpasses løbende efter sparring med vores kunder. Vi lagerfører et bredt og dybt sortiment og leverer direkte til alle træforbrugende industrier, byggeriet og marine-sektoren.

Global Timber har et veludbygget netværk og nyder gode samarbejdsrelationer med nøje udvalgte leverandører. Vores specialister i indkøb og produktion aflægger ofte besøg hos savværkerne rundt i verden og foretager jævnlige inspektioner for at sikre, at de fortsat lever op til vores høje standarder, og at de kan følge med vores kunders stigende krav. Flere steder har vi en stærk tilstedeværelse i form af vores egne specialuddannede folk med stort kendskab til træindustrien.

Se mere på om sortimentet på vores produktside.

Global Timber støtter internationale organisationer som FSC og PEFC, der arbejder for en bæredygtig skovdrift i hele verden. Foto: Global Timber

Vi udøver og støtter bæredygtig skovdrift

med de lokale regler og lovgivninger i vores samarbejdslande. Global Timber er aktivt medlem af Dansk Træforening, som pålægger sine medlemmer at source træ på bæredygtige principper og at kontrollere deres leverandørers miljøansvarlighed.

Vi anerkender og støtter organisationer som the Forest Stewardship Council (FSC®) og the Pan European Forest Certification (PEFCTM), som arbejder for bæredygtig skovdrift i hele verden.

Global Timber er FSC®-certificeret. Desuden er vi også certificeret til PEFCTM og en række andre certificeringsprogrammer. Vi sikrer, at alle vores produkter lever op til disse krav, og vi står til rådighed med råd og vejledning omkring yderligere handelskrav, som vi også lever op til.

Læs mere om vores miljøpolitik

Ring gerne til vores specialister på +45 48 27 00 00; så finder vi en løsning sammen.

www.globaltimber.dk

Kontakt

Global Timber A/S

Michael Drewsens vej 1,
8270 Højbjerg

Telefon 4827 0000

E-mailadresse:
mail@globaltimber.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×