Keflico A/S

Vi har valgt træ. Og træ har valgt os.

Kærlighed til træ har siden 1953 inspireret os og vores måde at drive virksomhed på. For selvom verden konstant forandrer sig, tager træ sin tid. Forhaster sig ikke. Vokser i takt med omgivelserne. Og minder os stille om hvor vi kommer fra, og hvordan vi kan udvikle os. Derfor er vores fascination af materialet, og respekten for de mange muligheder det giver, definerende for vores virksomhed.

Vi samarbejder bredt i branchen med fagspecialister, arkitekter, tømrere, snedkere, entreprenører og andre aktører om at skabe unikke løsninger i verdens mest teknologiske materiale – træ.

Det stærke valg

Vi er det stærke valg. For os betyder det, at vi vægter stærkt samarbejde og en god service højt. For selvom vi har 70 år i bagagen, er udgangspunktet fortsat klassiske dyder som professionel rådgivning og godt købmandskab – og respekt. Respekt for vores samarbejdspartnere i både ind- og udland. For nye idéer. For naturen. For miljøet. Og for at fremme ansvarligt brug af træ og udvikle innovative løsninger.

Et materiale som træ falder ikke for hvem som helst

Vi har viljen til at fremme ansvarligt brug af træ. Derfor er det en prioritet, at vi er med hele vejen i værdikæden. Fra træet i skoven og helt frem til det færdige produkt hos forbrugeren. Det giver os nemlig en unik indsigt, men også muligheder for at påvirke processerne i en mere bæredygtig retning.

Det ansvar tager vi alvorligt. Blandt andet ved dagligt at fremme brugen af FSC og PEFC certificeret træ der, hvor vi kan. Derfor er det også for os helt naturligt at inspirere til innovativt brug af træ og gøre selvsamme let tilgængeligt.

Skal vi samarbejde?

Vi vil levere de bedste kundeoplevelser indenfor vores branche. Og i samarbejde med vores kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere sætter vi nye standarder, skaber ny viden og nye services.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt i træ og træbaserede produkter. Bliv inspireret på www.keflico.com eller slå på tråden: +45 98 13 35 44

 

Kontakt

Keflico har 2 afdelinger med hovedsæde og 14.000 m2 lager i Støvring.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring

Tlf. 9813 3544
info@keflico.com

Støvring

Juelstrupparken 24
9530 Støvring

Telefon 9813 3544

E-mailadresse:
info@keflico.com

Køge

Galoche Allé 8, 1.tv.
4600 Køge

Telefon 9813 3544

E-mailadresse:
info@keflico.com

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆAMBASSADØRER


En stribe virksomheder har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.

De arbejder selv med træ på den ene eller den anden måde og de fortæller omverdenen om træets muligheder og egenskaber.

Samtidig støtter de Træ.dk’s arbejde med at formidle veldokumenteret viden om naturens geniale råstof.

Din virksomhed kan også blive træambassadør.

 

 

Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×