Kvist Industries A/S

Let’s create furniture together.

Kvist Industries A/S er en dansk møbelvirksomhed, der producerer møbler tegnet af Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Nanna Ditzel, Poul Volther, Arne Jacobsen og Piet Hein – for blot at nævne enkle af de klassikere der produceres for.

Møblerne bliver markedsført af store anerkendte brands som bl.a. Fritz Hansen, HAY, Fredericia Furniture, MUUTO samt COOP, hvor sidste nævnte i samarbejde med Kvist Industries har relanceret de gamle FDB Møbler. Kvist Industries bestræber sig på at holde kunden i centrum og efterleve deres behov, derfor påtager Kvist Industries sig også ansvaret for at producere den første model for i samarbejde med kunden at finde frem til den rette og endelige model, hvorefter den pågældende kunde tildeles et salgsteam.

En virksomhed underkonstant udvikling

Kvists Industries har siden 1967 spillet en væsentlig rolle i udvikling og produktion af designmøbler som distribueres både nationalt og globalt. I dag består Kvist Industries af over 800 kompetente medarbejdere fordelt på produktionsfabrikkerne i Danmark og Letland.

Kvist Industries A/S har opbygget en enorm viden om hele møbelbranchen, og har således udviklet sig fra udelukkende at være specialister i produktion af træmøbler til i dag at have opnået en enorm viden og erfaring i at kombinere træ med andre komponenter lavet af polster, plast og stål.

Kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd

Hos Kvist Industries A/S er kvalitet altafgørende, målet for 2018 er derfor, at opfylde FSC, EU Ecolabel, ISO 9001 og UN Sustainable development goals 100 %, dette med henblik på at tage ansvar for omgivelserne samt kvalitetssikre – hertil har Kvist Industries A/S også indført Kvist Academy, som skal sikre medarbejdernes kompetence- vedligeholdelse/udvikling.

Med fokus på kvalitet og design er Kvist Industries en af de største leverandører indenfor færdigvarer møbler, som oftest leveres direkte til kunden.

Læs mere om Kvist Industries på vores hjemmeside: www.kvist.com og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få mere viden om vores spændende tiltag og branche. Følg os på LinkedIn og få den nyeste historie indenfor møbelbranchen.

Kontakt

Kvist Industries A/S

Siggårdsvej 2, 6818 Aarre

Telefon 7677 4500

E-mailadresse:
mail@kvist.com

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×