Kvist Industries A/S

Let’s create furniture together!

Kvist Industries A/S er en danskejet virksomhed med over 750 ansatte fordelt på produktionsfabrikker i Danmark og Letland. Virksomheden er en helhedsorienteret løsningspartner for sine kunder og har siden 1967 spillet en væsentlig rolle i udvikling og produktion af designmøbler med distribution både nationalt og globalt. KVIST udvikler møbler af høj kvalitet i træ og blanding af stål, polstring og plast til vore kunder og leverer den fulde proceskæde fra den første fase i udviklingen af prototype til den endelige logistik og fuld forsyningskædeopsætning.

En virksomhed under konstant udvikling

Efter at have lavet træmøbler i mere end 50 år til en stærk portefølje, der viser store danske og udenlandske mærker, er KVIST blandt de foretrukne partnere med avanceret viden om ”træ-know-how” baseret på det nordiske marked. Vores ambition er at tage del i at sikre en kontinuerlig udvikling i en branche, der skal være i stand til at både værdsætte klassikere og tilskynde til innovation.

Kvist Industries kerneydelse er ikke kun møbler. Det er også den service, de tilbyder. Den fulde pakke, hvor de foruden produktion, produktudvikling, sourcing af materialer, logistik og meget mere også tager sig af det bæredygtige aspekt. “Vi træffer beslutninger for vores kunder, for at vi kan forblive foran og er ikke ”bare” en møbelproducent”, forklarer HQSE Manager Michael Eirup. ”Vi skal i høj grad være deres medspiller, rådgiver og sparringspartner, så vi sammen kan integrere cirkulær økonomi og bæredygtighed i vores produktion og dermed i deres virksomhed.”

 

Kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd

KVIST mener, at bæredygtighed er en uendelig proces og tager ansvar ved at skabe opmærksomhed og investere i en grøn virksomhed. Det har stor betydning for forretningen, medarbejdere, partnere og kunder og for planeten. KVIST har opfyldt kriterier for FSC, EU Ecolabel, Svanen, ISO 9001, er begyndt til at udvide brug af vandbaseret lak og arbejder med FN’s verdensmål, dette med henblik på at tage ansvar for omgivelserne samt kvalitetssikre.

Bæredygtig kvalitet sigter mod løsninger, hvor høj kvalitet, uddannelse og alle bæredygtighedsaspekter er lige vigtige. Hos Kvist går vi aldrig på kompromis med kvaliteten eller arbejdsmiljøet, mens man skaber bæredygtige løsninger.

Læs mere om Kvist Industries på vores hjemmeside: www.kvist.com og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få mere viden om vores spændende tiltag og branche. Følg os på LinkedIn og få den nyeste historie indenfor møbelbranchen.

 

 

 

 

Kontakt

Kvist Industries A/S

Siggårdsvej 2, 6818 Aarre

Telefon 7677 4500

E-mailadresse:
mail@kvist.com

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×