LILLEHEDEN A/S

Limtræ – Made in Denmark

Lilleheden er en innovativ limtræsproducent, der fremstiller konstruktionslimtræ til byggebranchen i ind- og udland. Vi tilbyder et bredt produktsortiment i limtræ af højeste kvalitet samt logistikløsninger, der sikrer hurtig ekspedition og landsdækkende levering til tiden.

Vores produktionsfaciliteter i Hirtshals er sat op til at matche ethvert behov. For os er “Made in Denmark” et begreb som forpligter, og derfor er vores produktion underlagt den strengeste kvalitetskontrol til styrke- og visuel sortering efter gældende normer.

BÆREDYGTIGT LIMTRÆ

Lilleheden producerer limtræ med omtanke for miljøet. Derfor leverer vi FSC®-certificeret limtræ produceret af træ fra dokumenteret bæredygtigt skovbrug. Råmaterialet er skandinavisk gran af bedste kvalitet.

LANDSDÆKKENDE LEVERING

Hos Lilleheden har vi et landsdækkende leveringskoncept med kranleverancer til forhandler og byggeplads i hele Danmark. Fra bestillings-deadline leveres standard limtræ fixkappet på længdemål indenfor 48 timer (hverdage).

ONLINE BESTILLING AF LIMTRÆ

Lillehedens forhandlere kan afgive detaljerede bestillinger i vores online e-handelssystem og opnå fordelagtige rabatter. Kontakt os for at få et login.

ONLINE DIMENSIONERING

Alle Lillehedens kunder har mulighed for gratis at lave mindre overslagsberegninger i online dimensioneringsprogrammet BjælkeDIM. For at få tilgang til systemet skal man henvende sig for et login.

Læs mere på www.lilleheden.dk og følg os på Facebook og LinkedIn.

Gubsø Garage. Fotograf: Anders Sune Berg

Kontakt

Lilleheden Limtræ
Hovedvejen 114
DK-9850 Hirtshals

Telefon: 8896 9200
salg@lilleheden.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×