Lilleheden A/S

Limtræ – Made in Denmark

Lilleheden er en innovativ limtræsproducent, der fremstiller konstruktionslimtræ til byggebranchen i ind- og udland. Vi tilbyder et bredt produktsortiment i limtræ af højeste kvalitet samt logistikløsninger, der sikrer hurtig ekspedition og landsdækkende levering til tiden.

Vores produktionsfaciliteter i Hirtshals er sat op til at matche ethvert behov. For os er “Made in Denmark” et begreb som forpligter, og derfor er vores produktion underlagt den strengeste kvalitetskontrol til styrke- og visuel sortering efter gældende normer.

CERTIFICERET LIMTRÆ

Lilleheden producerer limtræ med omtanke for miljøet. Derfor leverer vi PEFC-certificeret limtræ(PEFC/09-31-194) produceret af træ fra dokumenteret bæredygtigt skovbrug. Råmaterialet er skandinavisk gran af bedste kvalitet.

MILJØVAREDEKLARATION

Lilleheden har en produktspecifik miljøvaredeklaration (EPD) på al limtræ.

Med en produktspecifik miljøvaredeklaration fra Lilleheden får dit byggeprojekt følgende fordele:

  • Et mere korrekt resultat i din LCA-beregning, fordi du får præcise data og den usikkerhedsfaktor som tillægges LCA-beregninger med branche-EPD, fjernes.
  • Du kan nemt sammenligne produkter og vælge materialer med mindst mulig miljøbelastning.
  • Du får præcise data, som kan bidrage til flere point i at opnå en bæredygtighedscertificering såsom DGNB og BREEAM.
  • Du får valide data, som opdateres regelmæssigt og er tredjepartsverificeret.

Her finder du Lillehedens produktspecifikke miljøvaredeklaration (EPD)

DGNB-CERTIFICERING

Lillehedens limtræsløsninger bidrager positivt til DGNB-certificering af bygninger. Ved at klikke her finder du en detaljeret gennemgang af, hvordan Lillehedens produkter kan indgå i DGNB-certificeret byggeri.

KLIMAREGNSKAB

Alle Lillehedens produkter er lavet af træ, og vi bidrager derfor allerede i høj grad til den grønne omstilling. Men vi vender alligevel blikket indad og arbejder målrettet på at nedbringe vores eget klimaaftryk – alt imens vi fortsat udvikler virksomheden og vækster.

Resultatet af vores klimaregnskab viser, at vi allerede på nuværende tidspunkt udleder minimalt CO2. Læs mere her.

DIMENSIONERING, BESTILLING OG LEVERING AF LIMTRÆ

Alle Lillehedens kunder har mulighed for gratis at lave mindre overslagsberegninger i online dimensioneringsprogrammet BjælkeDIM. For at få tilgang til systemet skal man henvende sig for et login.

Lillehedens forhandlere kan afgive detaljerede bestillinger i vores online e-handelssystem og opnå fordelagtige rabatter. Kontakt os for at få et login.

Hos Lilleheden har vi et landsdækkende leveringskoncept med kranleverancer til forhandler og byggeplads i hele Danmark. Fra bestillings-deadline leveres standard limtræ fixkappet på længdemål indenfor 48 timer (hverdage).

Læs mere på www.lilleheden.dk og følg os på LinkedIn, Facebook og YouTube

EN DEL AF NORDIC WOOD INDUSTRIES

Lilleheden er en del af koncernen Nordic Wood Industries, der er en af Danmarks førende producenter og leverandører af træbaserede materialer og præfabrikation til byggeriet i Danmark. Læs mere om koncernen på nowi.dk.

Foto: Lilleheden

Kontakt

Lilleheden Limtræ
Hovedvejen 114
DK-9850 Hirtshals

Telefon: 8896 9200
salg@lilleheden.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×