Moelven Danmark A/S

Mulighederne vokser på træerne - vi vokser med mulighederne

Moelven er en virksomhed, som i mere end 100 år har leveret samfundsnyttige og bæredygtige produkter og tjenester. I samarbejde med vores kunder ønsker vi at bruge mulighederne for at skabe både små og store innovationer. Vi er en aktør, som tager ansvar og leverer, som kunder og leverandører har tillid til. Med bæredygtig gran og fyr som råvarer gør vores omfattende spektrum af produkter og tjenesteydelser os til en af de førende aktører i branchen.

 

 

Vi har 33 produktionsvirksomheder fordelt på 41 produktionssteder i Norge og Sverige. Derudover har vi salgsrepræsentanter i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannien, Tyskland og Kina. Vi har ca. 3200 medarbejdere, som hver dag arbejder på at skabe gode rum.

 

Mod en bæredygtig fremtid i træ

Hos Moelven er vi overbeviste om, at vi kan spille en rolle, og at vores indsats gør en forskel. For os handler bæredygtighed om at træffe de rigtige valg for omverdenen, men for at opnå det, skal det også gøres på en måde, der bidrager til at skabe langsigtet værdi for virksomheden. Hvis vi lykkes, vil vi også være en del af den langsigtede løsning, og derfor er bæredygtighed den røde tråd fra vision til strategi i Moelven.

 

Et sortiment for hele byggebranchen

Vi sælger råvarer til bearbejdning i anden industri og bruger det i vores egne produkter, hvor vi producerer alt, du skal bruge inden for trævarer til dit hus, trælast til industrien, limtræ, byggemoduler, fleksible kontorløsninger, flis og bioenergi.

Når det gælder leverancer til byggeriet, er Moelven Danmark især kendt for vores facadebeklædninger og terrassebrædder i Canadisk Cedertræ, ThermoAsk og Svanemærket ThermoWood.

For det gode indeklima i boliger og erhverv har vi et stort udvalg af massive trægulve i fyr og eg, interiørpaneler til væg og loft i mange design samt boligakustik såvel som brandimprægnerede akustik- og designløsninger til virksomheder, uddannelsesinstitutioner m.v.

 

Moelven Danmark, det naturlige valg for folk, som skal bygge og bo skandinavisk. Læs mere her.

Se mere fra Moelven Danmark på Facebook og Instagram.

Kontakt

Moelven Danmark A/S
Herstedøstervej 27-29C 1 sal
2620 Albertslund

Telefon: 4343 4800
Fax: 4343 6343
moelvendanmark@moelven.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×