Nviro A/S

Isoleringsløsninger til fremtidens byggeri

Nviro A/S er resultatet af fusionen mellem CBI Danmark og Papiruld Danmark, og sammen har vi skabt en stærk leverandør af isoleringsløsninger til byggeriets grønne omstilling.

Vores team af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere sætter en ære i, at kunderne får den helt rigtige løsning til byggeprojekterne.

Produktsortimentet med træbaserede materialer spænder bredt indenfor papir- og træfiberisolering. Vi har papirisolering fra Isocell og Nviro Isolet.

Nviro A/S er eneforhandler af Hunton træfiberisolering i Danmark, og forhandler Hunton Nativo ® , Hunton Vindtæt™, Hunton Undertag og Hunton Silencio®

Vi forhandler gennemtestede produkter og kan dokumentere deres egenskaber. Du får adgang til den nyeste viden og de bedste produkter på markedet. Vores genanvendelige isoleringsprodukter kan bruges til lofter, hulmure, tage, etageadskillelser og krybekældre.

 

 

Begge materialer er blandt de isoleringsmaterialer, der har det laveste CO2 aftryk for fremstilling og indbygning, og begge materialer lader bygningen ånde og holder konstruktionen tør. CLT-byggerier kan bidrage til at nå Danmarks ambitiøse klimamål. Træ er en del af løsningen og bør i mange tilfælde erstatte de miljøbelastende materialer, der hvor det vurderes fornuftigt. CLT, træ og øvrige byggematerialer som papirisolering og træfiberisolering kan være med til at realisere visionen om en mere bæredygtig byggesektor.

Vi er glade for at være medlem af træ.dk og være med i et fællesskab, hvor vi sammen løfter i flok for at udbrede viden om træ i byggeriet. Ligeledes for at være en del af noget, som kæmper og arbejder for mere bæredygtigt byggeri i Danmark.

Vi er altid klar til at rådgive og vejlede om vores produkter – kontakt os gerne på tlf. 97 12 65 00 – eller send os en mail. Find meget mere om os og vores produkter på vores hjemmeside.

 

Kontakt

Nviro A/S
Bredgade 52,
7480 Vildbjerg

Tlf: 97 12 65 00
Mail: info@nviro.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×