Nviro A/S

Isoleringsløsninger til bæredygtigt byggeri

Nviro CBI Papiruld A/S er resultatet af fusionen mellem CBI Danmark og Papiruld Danmark, og sammen har vi skabt en stærk leverandør af isoleringsløsninger til bæredygtigt byggeri.

Vores team af engagerede og fagligt dygtige medarbejdere sætter en ære i, at kunderne får den helt rigtige løsning til byggeprojekterne. Produktsortimentet med træbaserede materialer spænder vidt lige fra Isocell papirisoleringHunton Nativo® træfiberisolering og Agepan træfiberplader.

 

Vores papirisolering er FSC® mærket (FSC-N003106), og CBI Danmark blev i oktober 2019 den første danske papirisoleringsvirksomhed i medlemsorganisationen FSC Danmark. Derudover har isoleringen Natureplus certifikat; Natureplus identificerer de bedste produkter til bæredygtigt byggeri.

Den træflis, der bruges til træfiberisoleringen, kommer fra et miljøcertificeret skovbrug, hvor skoven udnyttes i overensstemmelse med PEFC´s regler, og har PEFC certifikat.

Begge materialer er blandt de isoleringsmaterialer, der har det laveste CO2 aftryk for fremstilling og indbygning, og begge materialer lader bygningen ånde og holder konstruktionen tør. CO2 venlige bygninger som CLT-byggerier kan bidrage til at nå Danmarks ambitiøse klimamål. Træ er en del af løsningen og bør i mange tilfælde erstatte de miljøbelastende materialer, der hvor det vurderes fornuftigt. CLT, træ og øvrige byggematerialer som papirisolering og træfiberisolering kan være med til at realisere visionen om bæredygtige og CO2 venlige byggerier.

Vi er glade for at være medlem af træ.dk og være med i et fællesskab, hvor vi sammen løfter i flok for at udbrede viden om træ i byggeriet. Ligeledes for at være en del af noget, som kæmper og arbejder for bæredygtige byggerier i Danmark.

Vi er altid klar til at rådgive og vejlede om vores produkter – kontakt os gerne på tlf. 97 12 65 00 – eller send os en mail. Find meget mere om os og vores produkter på vores hjemmeside.

 

Kontakt

Nviro A/S
Bredgade 52,
7480 Vildbjerg

Tlf: 97 12 65 00
Mail: info@nviro.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×