Palsgaard Spær

Palsgaard Spær er ambassadør for træ.

DANMARKS STØRSTE

Palsgaard Spær er Danmark største spærfabrik og producerer PEFC™-certificerede træspær, tagmoduler, vægrammer, dækmoduler og Posi-Joist™ bjælker til byggebranchen.

Alt produceres på topmoderne fabrikker og håndteres fra salgs- og konstruktionsafdelinger fordelt rundt om i landet.

  • Vi er en moderne, innovativ virksomhed, og vi følger markedet tæt, og stræber os på at være på forkant med udviklingen og bidrage til ny- og videreudvikling af de produkter, som branchen efterspørger. Vores mål er, at kunden får den bedste og mest optimale løsning til sit byggeri.

Tobias Smith – medstifter af foreningen Træ i Byggeriet

 

Tobias Smith - Palsgaard Spær

Tobias Smith – medstifter af foreningen Træ i Byggeriet

TRÆAMBASSADØR

Træ er vores primære råvare. Palsgaard Spær ønsker at fremme brugen af træ og dets mange anvendelsesmuligheder i moderne byggeri. Det gør vi med stor respekt for naturen, og vi bakker op om, at skovene beskyttes og gøres bæredygtige.

 

PEFC™-CERTIFICEREDE produkter til byggebranchen

Palsgaard Spær er PEFC™-certificeret. Det betyder bl.a., at vi er med til at sikre genplantning og støtte indsatsen for at beskytte skovene.

Når man vælger PEFC™-certificerede spær fra Palsgaard Spær frem for ikke-certificerede spær, opnås der en fordel i blandt andet DGNB-certificeringen eller Svanemærkede byggerier.

 

HELE PAKKEN FRA SAMME LEVERANDØR

Palsgaard Spærs produktvifte er bred, og vi producerer en lang række træbaserede produkter til byggebranchen; Alle spærtyper, Posi-Joist™ bjælker, tagmoduler, dækmoduler og vægrammer. Alle produkter er PEFC™-certificerede og kan bygges sammen til et komplet råhus, eller bruges hver for sig.

De sidste 3 typer – tagmoduler, dækmoduler og vægrammer – er i hastig vækst og er et resultat af en øget efterspørgsel i markedet på produkter, som kan lette byggeprocessen ude på byggepladserne.

 

EN DEL AF NORDIC WOOD INDUSTRIES

Palsgaard Spær

Palsgaard Spær er en del af Nordic Wood Industries, der er en producent og leverandør af træbaserede materialer og præfabrikation til bæredygtigt byggeri i Danmark og udvalgte lande i Nordeuropa. Koncernen beskæftiger samlet 550 medarbejdere med en total omsætning på mere end 750 mio. kr. Nordic Wood Industries’ selskaber dækker på nuværende tidspunkt ni lokationer i både Danmark og udlandet.

 

Kontakt os her

Kig forbi vores hjemmeside www.palsgaardspaer.dk for mere information om hvem vi er, og hvad vi kan. Eller giv os et kald på tlf. +45 75 77 51 55. Eller send os en mail via vores kontaktformular: https://www.palsgaardspaer.dk/kontakt/kontakt-os/

Kontakt

Palsgaard Spær
Palsgårdsvej 5
7362 Hampen

Telefon: +45 75 77 51 55
E-mail: palsgaardspaer@palsgaardspaer.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×