Palsgaard Spær

Palsgaard Spær er ambassadør for træ.

Danmarks største

Det der for over hundrede år siden startede som et lille savværk på en mark i udkanten af Palsgaard Plantage, er i dag Danmarks største spærproducent, med 3 topmoderne fabrikker og 4 salgs- og konstruktionsafdelinger fordelt rundt om i landet.

Selvom tiden og Palsgaard Spærs størrelse nu er en anden, så er det stadig en mærkesag, at kunden får den bedste og mest optimale løsning til sit byggeri.

Tobias Smith - Palsgaard Spær

Tobias Smith – medstifter af foreningen Træ i Byggeriet

Træambassadør

Palsgaard Spær sætter om nogen pris på skoven. Træ er vores primære råvare – et stærkt og smukt naturmateriale med et utal af anvendelsesmuligheder. Palsgaard Spær vil som virksomhed gerne være med til at fremme brugen af træ, mens vi samtidig bakker op om, at skovene beskyttes og gøres bæredygtige. Træ skal kunne bruges med god samvittighed.

PEFC™-certificerede spær, tagmoduler og vægrammer

Palsgaard Spær er som den første træspærproducent i Danmark blevet PEFC™-certificeret. Det betyder, at Palsgaard Spær blandt andet er med til at sikre genplantning og støtte den lokale indsats for at beskytte skoven. For Palsgaard Spær har PEFC™-certificeringen været et helt naturligt skridt i udviklingen af virksomheden.

Vælges der PEFC™-certificerede spær fra Palsgaard Spær frem for ikke-certificerede spær, opnås der en fordel i blandt andet DGNB-certificeringen eller Svanemærkede byggerier. Disse er målbare byggemetoder, der viser bæredygtigheden i et projekt.  Noget som byggebranchen for alvor har fået øjnene op for.

Hele pakken fra samme leverandør

Palsgaard Spærs produktvifte er bred, og vi producerer en lang række træbaserede produkter til byggebranchen; almindelige spærtyper, Posi-Joist™ bjælker, tagmoduler og vægrammer.

Palsgaard Spær

De sidste 2 typer er i hastigt vækst og er et resultat af en øget efterspørgsel i markedet på produkter, som kan lette byggeprocessen hos entreprenøren.

Dialog og nærvær er en mærkesag

Kig forbi vores hjemmeside www.palsgaardspaer.dk for mere information om hvem vi er og hvad vi kan. Du er også altid velkommen til at give os et kald på tlf. +45 75 77 51 55

eller send os en mail via vores kontaktformular:

https://www.palsgaardspaer.dk/kontakt/kontakt-os/

 

 

 

Læs mere om os her:

www.palsgaardspaer.dk

https://www.palsgaardspaer.dk/profil/baeredygtighed/

Kontakt

Palsgaard Spær
Palsgårdsvej 5
7362 Hampen

Telefon: +45 75 77 51 55
E-mail: palsgaardspaer@palsgaardspaer.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×