Profile A/S

Hos Profile A/S er dit træbyggeri i sikre hænder. Vi fokuserer på det samlede projekt og leverer komplette løsninger med optimale valg i forhold til konstruktion, byggeproces og funktionsforhold.

Profile A/S har gennem mange år opbygget en unik faglig viden i at levere fuldendte og fornybare løsninger i træ. Vi har et bredt produktsortiment, som bl.a. omfatter: CLT, Limtræ, LVL, Lamelspær og I-bjælker.

Kontakt os på tlf. 7363 1000 eller info@profile.dk og kom godt i gang med dit træbyggeri.

 

BREDT PRODUKTSORTIMENT

CLT

CLT (Cross Laminated Timber) er krydslimede lamellag i massivtræ. CLT er stærk i alle retninger, og er derfor
velegnet til at bygge både stort og højt. Der er tale om skræddersyede elementer, der leveres med udskæringer til bl.a. vinduer og døre. CLT kan anvendes til yder- og indervægge, samt tag og etagedæk.

Limtræ

Limtræ består af sammenlimede trælameller. Trælamellerme giver stor styrke og er samtidig bøjelige. Derfor kan limtræ bruges til både traditionelle og buede konstruktioner. Limtræ kan anvendes i alle typer byggeprojekter, som f.eks. bjælkelag, kipbjælke, spær og rammekonstruktioner.

I-bjælker

I-bjælken er et sammensat træprodukt, som består af krop og flanger. I-bjælken er populær i moderne trækonstruktioner på grund af dens fleksibilitet og dokumenteret høje ydeevne. I-bjælken anvendes i tagkonstruktioner, vægge og etagedæk. I-bjælkens udformning giver ekstra plads til isolering.

LVL

LVL (Laminated Veneer Lumber) er sammenlimede finérlag. Opbygningen giver høje styrke- og stivhedsegenskaber og stor dimensionsstabilitet. LVL benyttes i alle typer byggeprojekter, og er særlig velegnet som bjælkespær, dæk og vægkonstruktion.

Lamelspær

Lamelspær er bærende rammekonstruktioner med momentstive rammehjørner fremstillet i LVL. Opbygningen giver høje styrkegenskaber og stor formstabilitet, hvormed der kan skabes bærende konstruktioner med lav egenvægt og et minimalt træforbrug. Lamelspær kan nemt tilpasses bygningens funktionsforhold og arkitektoniske udtryk.

5 HÅNDBØGER OM TRÆBYGGERI I PRAKSIS

Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med dit træbyggeri. Derfor har vi udviklet 5 håndbøger med relevant byggeteknisk viden på vores primære træprodukter. De tjener alle samme formål – at øge kendskabet til at bygge med træ og videregive de rette værktøjer til at gøre det i praksis.

 

CERTIFICERET TRÆ

Profile A/S har aktivt valgt at prioritere bæredygtighed, og præge udviklingen mod mere bæredygtigt byggeri. Vi rådgiver og inspirerer håndværkere, arkitekter, bygherrer og entreprenører til i endnu højere grad at anvende træ i byggeriet. Alle ovennævnte produkter fra Profile A/S er produceret i certificeret træ, hvilket sikrer at træet kommer fra skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end der som minimum kan nå at blive reproduceret.

 

 

TEKNISK SPARRING FRA IDÉ TIL IMPLEMENTERING

Profile A/S tilbyder solid teknisk sparring til alle typer byggeprojekter, hvor ovennævnte produkter indgår. Vi vejleder bl.a. i materialevalg, forbrug og montering. I vores afdeling for trækonstruktioner sidder ingeniører og bygningskonstruktører klar til at hjælpe med både simple og udfordrende tekniske spørgsmål. Vi arbejder løsningsorienteret og kundeminded for at nå i mål med et professionelt og fuldendt resultat.

 

 

STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi har igennem de sidste 20 år opbygget et samarbejde med en stærk kerne af Europas førende producenter indenfor træbaserede produkter. Det gør os til en sikker leverandør af certificeret træ af højeste kvalitet, der er fremstillet på topmoderne anlæg, hvor der fokuseres 100% på at minimere energiforbruget og optimere genbrugsprocesser.

HURTIG LEVERING

Med et bredt produktsortiment, stor lagerkapacitet og in-house forarbejdning har vi kort ekspeditionstid på både
lagervarer og projekter. Vi leverer i hele Danmark på vores faste ugentlige ture eller direkte til byggepladser efter aftale.

Læs mere på www.profile.dk og følg os på LinkedIn og Facebook.

 

 

 

 

 

Kontakt

Profile A/S
Skånevej 2
DK-6230 Rødekro

Telefon: 7363 1000
Email: info@profile.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×