Profile A/S

Hos Profile A/S er dit træbyggeri i sikre hænder.

Vi har specialiseret os i trækonstruktioner, og er totalleverandør af bærende trækonstruktioner i CLT, limtræ, i-bjælker, LVL og lamelspær.

Vi fokuserer på det samlede projekt og leverer bygbare og gennemtænkte løsninger. Vi har opbygget et stærkt team, både internt og eksternt, der gennem faglig sparring styrer projektering, dokumentation og konstruktionsmæssige udfordringer sikkert i mål. Kom godt i gang med dit træbyggeri.

Kontakt os på tlf. 7363 1000 eller info@profile.dk

 

BREDT PRODUKTSORTIMENT

CLT

CLT (Cross Laminated Timber) er krydslimede lamellag i massivtræ. CLT er stærk i alle retninger, og er derfor
velegnet til at bygge både stort og højt. Der er tale om skræddersyede elementer, der leveres med udskæringer til bl.a. vinduer og døre. CLT kan anvendes til yder- og indervægge, samt tag og etagedæk.

Limtræ

Limtræ består af sammenlimede trælameller. Trælamellerme giver stor styrke og er samtidig bøjelige. Derfor kan limtræ bruges til både traditionelle og buede konstruktioner. Limtræ kan anvendes i alle typer byggeprojekter, som f.eks. bjælkelag, kipbjælke, spær og rammekonstruktioner.

I-bjælker

I-bjælken er et sammensat træprodukt, som består af krop og flanger. I-bjælken er populær i moderne trækonstruktioner på grund af dens fleksibilitet og dokumenteret høje ydeevne. I-bjælken anvendes i tagkonstruktioner, vægge og etagedæk. I-bjælkens udformning giver ekstra plads til isolering.

LVL

LVL (Laminated Veneer Lumber) er sammenlimede finérlag. Opbygningen giver høje styrke- og stivhedsegenskaber og stor dimensionsstabilitet. LVL benyttes i alle typer byggeprojekter, og er særlig velegnet som bjælkespær, dæk og vægkonstruktion.

Lamelspær

Lamelspær er bærende rammekonstruktioner med momentstive rammehjørner fremstillet i LVL. Opbygningen giver høje styrkegenskaber og stor formstabilitet, hvormed der kan skabes bærende konstruktioner med lav egenvægt og et minimalt træforbrug. Lamelspær kan nemt tilpasses bygningens funktionsforhold og arkitektoniske udtryk.

5 HÅNDBØGER OM TRÆBYGGERI I PRAKSIS

Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med dit træbyggeri. Derfor har vi udviklet 5 håndbøger med relevant byggeteknisk viden på vores primære træprodukter. De tjener alle samme formål – at øge kendskabet til at bygge med træ og videregive de rette værktøjer til at gøre det i praksis.

Læs håndbøgerne her.

 

CERTIFICERET TRÆ

Profile A/S har aktivt valgt at prioritere ansvarligt byggeri, og støtter op om den grønne omstilling i byggebranchen. Vi rådgiver og inspirerer håndværkere, arkitekter, bygherrer og entreprenører til i endnu højere grad at anvende ansvarlige materialer i byggeriet. Alle ovennævnte produkter fra Profile A/S er produceret i certificeret træ, hvilket sikrer at træet kommer fra ansvarligt drevne skove, hvor der ikke fældes mere træ, end der kan nå at blive reproduceret.

 

 

TEKNISK SPARRING FRA IDÉ TIL IMPLEMENTERING

Profile A/S tilbyder solid teknisk sparring til alle typer byggeprojekter, hvor ovennævnte produkter indgår. Vi vejleder bl.a. i materialevalg, forbrug og montering. I vores afdeling for trækonstruktioner sidder ingeniører og bygningskonstruktører klar til at hjælpe med både simple og udfordrende tekniske spørgsmål. Vi arbejder løsningsorienteret og kundeminded for at nå i mål med et professionelt og fuldendt resultat.

 

 

STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi har igennem de sidste 20 år opbygget et samarbejde med en stærk kerne af Europas førende producenter indenfor træbaserede produkter. Det gør os til en sikker leverandør af certificeret træ af højeste kvalitet, der er fremstillet på topmoderne anlæg, hvor der fokuseres 100% på at minimere energiforbruget og optimere genbrugsprocesser.

HURTIG LEVERING

Med et bredt produktsortiment, stor lagerkapacitet og in-house forarbejdning har vi kort ekspeditionstid på både
lagervarer og projekter. Vi leverer i hele Danmark på vores faste ugentlige ture eller direkte til byggepladser efter aftale.

Læs mere på www.profile.dk og følg os på LinkedIn og Facebook.

 

 

 

 

 

Kontakt

Profile A/S
Skånevej 2
DK-6230 Rødekro

Telefon: 7363 1000
Email: info@profile.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.