Riisfort A/S

Alt i laminat, plade- & overfladeløsninger.

Hos Riisfort A/S har knap 50 medarbejdere tilsammen mere end 400 års erfaring inden for vores branche – og vi er klar til at hjælpe dig med dine projekter på bedst mulig måde.

Riisfort er Danmarks førende distributør af dekorative pladeprodukter – med hovedvægten lagt på laminat, som har været en hjørnesten i virksomheden, siden vi fik forhandlingen af Formica laminat for mere end 50 år siden.

Sortimentet består, udover flere kendte laminat fabrikater, som f.eks. Arpa, Formica og Fundermax – også af Swiss Krono melamin, Corian, Fenix NTM, Forbo linoleum, MDF, spån, krydsfinér, brandhæmmende plader, kanter mv. – så der er mange forskellige varetyper på vores ca. 12.000 m2 store lager.

 

Spånplader med laminat fra Riisfort A/S

Produktsortimentet er meget bredt – fra et stort udvalg af spændende overfladematerialer til et stort udvalg af kernematerialer: Foto: Riisfort A/S

Riisforts ca. 12.000 m2 store lager ligger i Brabrand i ved Aarhus. Foto: Riisfort A/S

Virksomheden er beliggende i Brabrand ved Aarhus – centralt placeret i forhold til at levere varer i hele landet. Vi har 6 lastbiler, som dækker det meste af landet med faste leveringsdage. Derudover har vi et tæt samarbejde med flere fragtmænd, hvorfor vi kan tilbyde levering af varer fra dag til dag i de fleste tilfælde.

Riisfort er ejet af Riisfort Fonden, som er en almenvelgørende fond. Derfor gives en del af virksomhedens overskud som udbytte til fonden, som yder støtte til undervisning og forskning inden for lægevidenskaben eller hermed ligestillede formål til forbedring af folkesundheden. Berettiget til at modtage støtte er Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Der ydes årligt støtte i beløbsstørrelsen 3 millioner kroner.

Se mere om fonden på www.riisfort.dk/riisfort-fonden

Se mere om Riisfort på www.riisfort.dk eller kontakt os på telefon 87 47 70 20 – vi glæder os til at høre fra dig.

Riisfort3

Riisfort har et stort udvalg af linoleum, MDF, spånplader, krydsfinér, brandhæmmende plader, kanter og meget mere. Foto: Riisfort A/S

Følg os på LinkedIn eller Facebook få inspiration, tips & tricks og seneste produktnyheder fra overfladernes verden – og følg med i hvad der ellers sker her hos Riisfort.

Kontakt

Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand

Telefon: 8747 7020
Fax: 8747 7040
riisfort@riisfort.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×