Riisfort A/S

Alt i laminat, plade- & overfladeløsninger.

Hos Riisfort A/S har knap 50 medarbejdere tilsammen mere end 400 års erfaring inden for vores branche – og vi er klar til at hjælpe dig med dine projekter på bedst mulig måde.

Riisfort er Danmarks førende distributør af dekorative pladeprodukter – med hovedvægten lagt på laminat, som har været en hjørnesten i virksomheden, siden vi fik forhandlingen af Formica laminat for mere end 50 år siden.

Sortimentet består, udover flere kendte laminat fabrikater, som f.eks. Arpa, Formica og Fundermax – også af Swiss Krono melamin, Corian, Fenix NTM, Forbo linoleum, MDF, spån, krydsfinér, brandhæmmende plader, kanter mv. – så der er mange forskellige varetyper på vores ca. 12.000 m2 store lager.

Produktsortimentet er meget bredt – fra et stort udvalg af spændende overfladematerialer til et stort udvalg af kernematerialer: Foto: Riisfort A/S

Riisforts ca. 12.000 m2 store lager ligger i Brabrand i ved Aarhus. Foto: Riisfort A/S

Virksomheden er beliggende i Brabrand ved Aarhus – centralt placeret i forhold til at levere varer i hele landet. Vi har 6 lastbiler, som dækker det meste af landet med faste leveringsdage. Derudover har vi et tæt samarbejde med flere fragtmænd, hvorfor vi kan tilbyde levering af varer fra dag til dag i de fleste tilfælde.

Riisfort er ejet af Riisfort Fonden, som er en almenvelgørende fond. Derfor gives en del af virksomhedens overskud som udbytte til fonden, som yder støtte til undervisning og forskning inden for lægevidenskaben eller hermed ligestillede formål til forbedring af folkesundheden. Berettiget til at modtage støtte er Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Der ydes årligt støtte i beløbsstørrelsen 4 millioner kroner.

Se mere om fonden på www.riisfort.dk/riisfort-fonden

 

Ansvarlighed
Hos Riisfort A/S har vi altid lagt vægt på at være en troværdig samarbejdspartner både for vores kunder og leverandører. Det er vigtigt for os at tage ansvar for den måde vi påvirker klima, miljø og mennesker – så vi har god samvittighed for vores måde at drive forretning på.

Vores arbejde med ansvarlighed og bæredygtighed har egentlig været i gang længe: vi fik f.eks. vores første FSC®-certificering i 2009. I takt med at der er kommet et større fokus på bæredygtighed i samfundet, er vores fokus på området også blevet større. Det betyder blandt andet, at vi har specielt øje for produkter, der er produceret med mere fokus på miljøet – både hos eksisterende og nye leverandører.

Som mange andre virksomheder synes vi, at bæredygtighed er en kompleks størrelse – vi prøver dog ikke at lade det stoppe os, men i stedet at blive klogere, så vi kan udvikle os og finde på innovative og mere miljøvenlige løsninger og alternativer.

Se mere på www.riisfort.dk/ansvarlighed eller se mere om vores sortiment af produkter med mere fokus på miljøet her.

Riisfort webshop
Vidste du, at du i vores webshop bl.a. kan finde ColorFill til reparation af beskadigede laminatoverflader i et bredt udvalg af farver?

Derudover kan du finde forskellige rengørings- og plejemidler til vores overflader.

Find shoppen på riisfort.dk/shop – her kan du handle både som privat- og erhvervskunde.

På vores erhvervs-shop får du også adgang til et udvalg af vores dekorative overflader og pladeprodukter.

Besøg shoppen her

Se mere om Riisfort på www.riisfort.dk eller kontakt os på telefon 87 47 70 20 – vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os på LinkedIn eller Facebook få inspiration, tips & tricks og seneste produktnyheder fra overfladernes verden – og følg med i hvad der ellers sker her hos Riisfort.

Kontakt

Riisfort A/S
Edwin Rahrs Vej 96
8220 Brabrand

Telefon: 8747 7020
riisfort@riisfort.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×