ROLD SKOV SAVVÆRK A/S

Byggebranchens og industriens fleksible leverandør af miljøcertificerede træprodukter

Rold Skov Savværk A/S består af to savværksenheder, som er beliggende i henholdsvis Sabro og Arden. Savværkerne er hver især optimeret ud fra de vidt forskellige produkter, som produceres på de to enheder, hvilket resulterer i en meget stor fleksibilitet leverings- og produktmæssigt.

Fra vort savværk i Arden kan leveres en bred vifte af produkter inden for konstruktionstræ, special-besavninger, emballagetræ m.v.

På vort savværk i Sabro har vi installeret et nyt moderne høvleri, hvor vi i dag producerer maskinsorteret spærtræ i C24 i bredder fra 50 til 250 mm samt reglar. I tillæg hertil produceres der også et stort og bredt produktprogram tilegnet eksportmarkedet.

Savværket i Sabro huser også en stor tørrestue kapacitet som forsyner det danske marked med tørrede og varmebehandlede emballage produkter, hovedsagelig til industrien.

Vore medarbejdere har mange års erfaring i savværksbranchen og besidder et stort produktkendskab, som betyder at vi kan servicere kunderne med en bred viden indenfor træ og træprodukter.

Vi lægger stor vægt på ressourceeffektiv produktion hvorfor råvaren anvendes fuldt ud inklusiv diverse biprodukter som bark, flis, spåner m.v. Biprodukterne finder både anvendelse internt og eksternt til varmeproduktion, herunder i eget fyr til drift af produktion og hos varmeværker der anvender det til fjernvarme. Biprodukter som flis og bark sælges også til brug i blandt andet anlægsbranchen.

Vi arbejder med en bæredygtig forvaltning af skovene og er derfor både PEFC og FSC certificeret. Savværket er desuden certificeret til CE-mærkning og varmebehandling. Rold Skov Savværk er, som Danmarks første og eneste savværk, indehaver af en produktspecifik EPD der viser at vores trævarer kan spare op mod 47% fossilt CO2 i forhold til svensk træ og 38% sammenlignet med andet dansk træ. Denne dokumentation bekræfter effekten af vores langvarige og fortsatte arbejde mod en bæredygtig produktion af træprodukter.

Rold Skov Savværk i Sabro

Luftfoto af Rold Skov Savværk i Sabro

Rold Skov Savværk i Sabro

Savet tømmer ved Rold Skov Savværk i Sabro

Rold Skov Savværk i Sabro

Truck med tømmer ved Rold Skov Savværk i Sabro

Rold Skov Savværk i Sabro

Tømmer ved Rold Skov Savværk i Sabro

Kontakt

Rold Skov Savværk A/S

adm@roldskov.dk

Sabro afdeling

Viborgvej 930
8471 Sabro

Telefon 9940 4060

Arden afdeling

Østergade 28
9510 Arden

Telefon 9940 4060

TRÆAMBASSADØRER


En stribe virksomheder har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.

De arbejder selv med træ på den ene eller den anden måde og de fortæller omverdenen om træets muligheder og egenskaber.

Samtidig støtter de Træ.dk’s arbejde med at formidle veldokumenteret viden om naturens geniale råstof.

Din virksomhed kan også blive træambassadør.

 

 

Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.