Scandi Byg a/s

Præfabrikeret træmodulbyggeri som alternativ til traditionelle byggemetoder.

Scandi Byg a/s er specialist i præfabrikerede modulbyggerier af træ. Virksomheden er beliggende i Løgstør i Nordjylland, hvor der beskæftiges omkring 220 medarbejdere.

På det 12.000 m2 store produktionsareal, fremstilles der moduler i rumstørrelse, der køres direkte til byggepladsen, hvor det samles og monteres, hurtigt og effektivt.

Ambitiøse klimamål

Hos Scandibyg tages der ansvar i forhold til de globale udfordringer på klimaområdet.  Derfor har virksomheden sat sig ambitiøse mål og pejlemærker, for hvordan der både nu og i fremtiden skal skal bygge bæredygtige bygninger hos Scandi Byg a/s.

Det lille univers

Scandi Byg stod bag opførelsen af den integrerede daginstitution Det Lille Univers i København, med plads til ca. 150 børn fordelt på 3 etager. Bygningen blev tegnet af Arkitema. Foto: Scandi Byg a/s

Effektiv koncept

Scandi Byg a/s blev grundlagt i 1978 af Hans Jørgen Madsen, samt tømrer- og snedkermester Niels M. Storvang. Siden etableringen har virksomheden været under konstant udvikling og står i dag med en systematiseret produktion af modulbyggeri til både private og offentlige bygherrer. Takket være det effektiv koncept kan Scandi Byg a/s levere et godt alternativ til traditionelle byggemetoder, der er væsentligt dyrer.

Siden 1984 har Scandibyg været et datterselskab i Danmarks største entreprenørkoncern MT Højgaard a/s.

Kontakt

Scandi Byg a/s
Himmerlandsvej 3
9670 Løgstør

Telefon: 9867 2500
Fax: 9867 3733
info@scandibyg.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×