Skovdyrkerne

Skovdyrkerne er Danmarks største medlemsejede virksomhed indenfor skov og landskab med over 100 ansatte fordelt på 6 foreninger med mere end 5000 skovejere.

Vi er et tilbud til alle, der ønsker hjælp til arbejdet med skov, juletræer samt vildt og natur. Vi arbejder ydermere med opgaver i det åbne land – fra plantning af den mindste vildtremise til store kollektive læhegn samt vildt- og naturpleje. Vi planter over 7 mio. planter om året heraf omkring 2 mio. i det åbne land.

Alle kan bruge os, men dem der vil bruge os flere gange, kan med fordel melde sig ind i en af Skovdyrkernes lokalforeninger. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Med Skovdyrkerne har du altid fagfolkene på din side.

Skovdyrkerne bliv medlem

LÆS MERE OM – Bliv medlem hos Skovdyrkerne, om fordele og hvad vi kan gøre for dig.

 

SKOVDYRKERNES LOKALFORENINGER

Skovdyrkerne består af 6 lokalforeninger, hvor du kan få tæt kontakt til de fagfolk, der kan hjælpe dig. Vi arbejder med alt inden for rådgivning, skovdyrkning, skovning, juletræer, klippegrønt, jagt og vildt.

Find din lokalforening her.

Skovdyrkerne medlemsblad

 

Skovdyrkernes medlemsblad SKOVDYRKEREN

Skovdyrkerne har deres eget medlemsblad, der udkommer 6-8 gange om året. Find også relevante artikler fra Skovdyrkeren på hjemmesiden.

SKOVDYRKERNES NYHEDSBREV

Hos Skovdyrkerne sender vi nyhedsbreve ud med relevant information til dig. Du kan vælge mellem flere forskellige nyhedsbreve alt efter, hvilke interesser du har, og hvilken lokalforening du ønsker information fra.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Skovdyrkerne inspiration

 

DYRKNINGSINFO

Find inspiration og spændende artikler på Skovdyrkernes Dyrkningsinfo her eller læs relevante artikler fra Skovdyrkernes medlemsblad her.

HER FINDER DU SKOVDYRKERNE

www.skovdyrkerne.dk eller følg os på facebook.

Kontakt

Skovdyrkerne

Sekretariatet:
Amalievej 20
1875 Frederiksberg C

info@skovdyrkerne.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×