Skovdyrkerne

Skovdyrkerne er Danmarks største medlemsejede virksomhed indenfor skov og landskab med over 100 ansatte fordelt på 5 foreninger med mere end 4000 skovejere.

Vi er et fællesskab for alle, der ønsker hjælp til arbejdet med skov, juletræer samt vildt og natur. Vi arbejder også med opgaver i det åbne land – fra plantning af den mindste vildtremise til store kollektive læhegn samt vildt- og naturpleje. Vi planter over 7 mio. planter om året heraf omkring 2 mio. i det åbne land.

Alle kan bruge os, men dem der vil bruge os flere gange, kan med fordel melde sig ind i en af Skovdyrkernes lokalforeninger. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Med Skovdyrkerne har du altid fagfolkene på din side.

Læs mere om hvordan du bliver medlem hos Skovdyrkerne og hvad vi kan gøre for dig

Skovdyrkernes medlemsblad SKOVDYRKEREN

Hos Skovdyrkerne har vi vores eget medlemsblad, der udkommer 6-8 gange om året. Find også relevante artikler fra Skovdyrkeren på hjemmesiden.

SKOVDYRKERNES NYHEDSBREV

Hos Skovdyrkerne sender vi nyhedsbreve ud med relevant information til dig. Du kan vælge mellem flere forskellige nyhedsbreve alt efter, hvilke interesser du har, og hvilken lokalforening du ønsker information fra.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

DYK NED I SKOVDYRKERNES VIDENSPORTAL

Find inspiration og spændende artikler på Skovdyrkernes Dyrkningsinfo her eller læs relevante artikler fra Skovdyrkernes medlemsblad her.

Vil du lære mere om de danske træarter, så har vi lavet en serie på Youtube, hvor vi fortæller det vigtigste om træarterne i de danske skove.

 

HER FINDER DU SKOVDYRKERNE

Find os på www.skovdyrkerne.dk eller følg os på facebook, Instagram og LinkedIn

Kontakt

Skovdyrkerne

Sekretariatet:
Parallelvej 7a
8680 Ry

info@skovdyrkerne.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×