Stampemøllen.dk

Danmarks mest miljøvenlige træpiller.

Med lokal produktion og EN Plus-certificering producerer Stampemøllen.dk Danmarks mest miljøvenlige træpiller – og det endda i høj kvalitet. Se dokumentation

Miljøvenlig før det kom på mode

Stampemøllen.dk har sit navn fra Stampemøllen ved Ribe. I 1851 blev Stampemøllen grundlagt ved Stampemølleåen, hvor bønder fik stampet vadmel til klædestof. Stampemøllen har siden da været ramt af både stormflod og brand, men er for 100 år siden genopstået som savværk og maskinsnedkeri.

Til produktionen af træpiller bruges der kun friskt savsmuld og flis fra anden træproduktion med træer, der fældes i lokale skove. Det giver miljøvenlig energi fra kvalitetspiller med høj brændværdi.

Stampemøllen.dk er et varemærke under Dansk Træemballage A/S, der har fabrikker i Norge, Sverige, Tyskland, samt seks lokaliteter rundt omkring i Danmark, hvoraf hovedadministrationen ligger i Haastrup på Fyn.

Kontakt

Stampemøllen.dk
Banevej 3
Haastrup
5600 Faaborg

Telefon: 7020 0223
stampemollen@stampemollen.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.