Superwood

Træbeklædning med gennemimprægneret grantræ

Unik og holdbar imprægnering

Vores unikke gennemimprægnering forlænger træets holdbarhed og er skånsom, da den foregår helt uden brug af tungmetaller og opløsningsmidler. Hos Superwood behandler vi træet med respekt – hele vejen fra udvalgte nordiske skove til stammerne bliver kløvet, gennemimprægneret, profileret og malet. Vi bruger udelukkende PEFC-certificeret grantræ fra bæredygtigt skovbrug. Desuden bruger vi kun stammernes bedste udskæring – og profilerne håndsorteres før de forlader fabrikken.

Beskyttet – fra inderst til yderst

Den unikke teknologi bringer træbeskyttelsen helt ind i træets kerne som mikroskopiske partikler, der fæstner sig overalt i træcellerne. Dette betyder, at du kan høvle, save og bore uden at blotlægge ubeskyttede ender og flader. Alle Superwood-produkter er med andre ord beskyttet fra inderst til yderst.

Profilering og Maling

Når træet imprægneres trænger harpiksen ud – og ved profileringen høvles harpiksen af. Det sikrer et unikt, tørt bræt, helt klar til at male, hvis det skulle være et ønske.  På vores maleanlæg børstes og sprøjtes malingen ind i træet. Helt ind i profilerne. Mellemslibning og afsluttende grund- og overfladebehandling sikrer en ensartet og flot finish. Det brede sortiment fra standard til arkitekttegnede profiler giver dig mulighed for at skabe en helt unik træfacade. Superwood forener æstetik med høj holdbarhed.

 

Alle fordele samlet på ét bræt

Superwood har fået verdens bedste behandling – og en unik beskyttelse helt ind i brættets inderste. Superwood er holdbart, smukt og nemt at arbejde med. Det er det, der gør Superwood til Verdens Bedste Bræt

Kontakt

Superwood A/S
Palsgaardvej 3
DK-7362 Hampen

Telefon: 7687 3200
superwood@superwood.dk

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×