Teknos

På samme måde som naturen beskytter og bevarer vores kostbare ressourcer, har vi et mål om at tilbyde intelligente overfladebehandlingsløsninger, der beskytter og bevarer de ting, du omgiver dig med, og sikrer dem en lang levetid. Som virksomhed lægger vi stor vægt på at yde vores bidrag til at passe på vores planet.

Pionerer inden for maling

Vores resultater taler for sig selv. Store som små producenter over hele verden har i mange år haft tillid til Teknos’ overfladebehandlingsprodukter. Teknos har gennem de sidste næsten 75 år leveret kvalitetsprodukter og teknisk knowhow og opbygget en stor base af tilfredse og loyale kunder.

Vi samarbejder med alle relevante maskinleverandører, og vores tekniske servicemedarbejdere kan assistere med anvendelse, test og implementering af vores kunders overfladeløsninger og hjælpe med at sikre, at I overholder den aktuelle lovgivning.

Overfladebehandling af træ udendørs

Der stilles store krav til overfladebehandlingen af udendørs bygningselementer. Den skal både beskytte underlaget mod nedbrydning i sig selv, den skal skærme mod vind og vejr og mod almindeligt slid, men den skal samtidig bevare sin smukke finish. Teknos’ overfladebehandlings-produkter er udviklet til at opnå alt dette og sikre, at vores kunders produkter kan modstå tidens tand og glæde deres købere.

Overfladebehandling til træ indendørs

Teknos tilbyder produkter og ydelser af høj kvalitet til industrielt overfladebehandlede indvendige døre, køkkener, gulve og lister i forskellige træmaterialer. Vores brede produktportefølje anvendes til forskellige påføringsmetoder og omfatter egenskaber af høj kvalitet, såsom fremragende vedhæftning, slid- og ridsefasthed eller overfladehårdhed.

 

Helt siden begyndelsen i 1948 i et lille hønsehus har vi utrætteligt arbejdet for at tilbyde de bedste løsninger og den bedste service i et tæt partnerskab med vores kunder.
Med rødder i vores unikke kultur og baggrund som familieejet virksomhed, vores historie og erfaring indgår vi i tæt samarbejde med dygtige fagfolk, partnere og kunder – og sammen  skaber vi en verden, der holder længere

Kontakt

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup

Telefon: 7693 9400
E-mail: teknos@teknos.dk

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×