Trævarefabrikernes Udsalg

Leverandør af møbler og interiør i træ.

Trævarefabrikernes Udsalg er en velrenomeret og velkonsolideret butikskæde med 90 år på det danske marked. I øjeblikket findes 9 forretninger geografisk fordelt i hele landet, en webshop, samt hovedkontor og centrallager udenfor Horsens i Jylland. En del af produkterne i sortimentet er opfundet og tegnet i huset. Ydermere er 75 % af vores produkter produceret i Danmark.

Besøg vores webshop på www.traevarer.dk

Navnet ’Trævarefabrikernes Udsalg’ stammer tilbage fra 1933. Oprindelig stavedes fabrikker dengang med enkelt “k”. Dette har vi bibeholdt. Vi er vant til, at folk kalder os mange navne eks. Trævarehuset, Trævarerne, Trævarernes Udsalg, Trælasten, Trævarefabrikken og mange andre navne, hvor ordet træ indgår. Det er helt OK. Træ er vores DNA.

Trævarefabrikernes Udsalgs hovedkontor ejes og drives i dag af to brødre; Henrik og Anders Lange. De er begge vokset op med træ i årerne. Og overtog i 2007 Trævarefabrikernes Udsalgs hovedkontor fra deres far; Harald Lange, som drev virksomheden fra 1968-2007. Og før ham, var det deres farfar Gustav Lange der startede Trævarefabrikernes Udsalg i 1933. Så siden 1933 har Trævarefabrikernes Udsalg været i familien Langes hænder.

Alle former for trævarer

Vores 9 landsdækkende butikker er franchisebaserede og ejes af individuelle ejere, som alle er yderst trævare-dedikerede til faget.

Vi forhandler alle former for trævarer – primært forarbejdet i fyrretræ, men også mange i bøg, eg, ask, birk og MDF som er lakeret i et væld af farver. Vores sortiment spænder vidt fra vores klassiske KUBIK reol til kalendere, lamper, bogkasser, børnemøbler, senge, interiør, stole, borde, havemøbler, ABC reoler, hylder, stiger, køkkenudstyr, legetøj, badeværelsesartikler, BRICK BOX modulsystemer og meget meget mere.

Et af vores særlige kendetegn er vores KUBIK reoler, som vi gennem generationer har produceret og solgt til hele den danske befolkning. Primært til private, men også til virksomheder, der ønsker en elegant og professionel opbevaringsløsning. Det gode ved KUBIK reolen er, at man kan få præcis det udtryk man ønsker. KUBIK reolen findes i 10 forskellige farver og i forskellige træsorter (birk, fyr, MDF og eg). Du kan se KUBIK reolen her.

Træprodukter der aldrig går af mode

Vi har desuden et tegneprogram, som er et nemt og brugbart redskab til at overskue mulighederne med vores KUBIK reoler. Tegneprogrammet findes også som en app til gratis download til android/apple APP’en bruges i dag af vores 9 butikker som arbejdsredskab overfor kunder, der ønsker at få visualiseret mulighederne med KUBIK reolsystemet og BRICK BOX modulerne. Du kan se den her.

Træprodukter går aldrig af mode og vi forsøger hele tiden at holde os opdateret på tidens trends og tendenser, så vi kan imødekomme vores kunders ønsker. Udover klassiske reoler, borde, bogkasser og mere ‘almindelige’ produkter i træ, har vi gennem de senere år også designet og produceret eks. julepynt, træborde og -stole i høj kvalitet.

 

Kontakt

Trævarefabrikernes Udsalg
Industriskellet 3
8700 Horsens

Telefon: 7566 7088
Fax: 7566 7188

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.