uno form

Eksklusivt køkken, bad og garderobe skabt med hovedet, hænderne og hjertet

Historien om uno form tager sin begyndelse i Arne Munchs kælder i Kgs. Lyngby i 1968. Arne Munch var træt af at se på de tunge og kompakte køkkener, som de fleste danske hjem på det tidspunkt var udstyret med. Han fandt dem ufleksible og uinspirerende, og satte sig derfor til tegnebordet.

Resultatet blev en kube på 60 x 60 x 60 cm, som revolutionerede opfattelsen af køkkener og introducerede et enkelt og æstetisk køkken, der kunne tilpasses kundernes individuelle behov. I dag kender vi Arne Munchs køkken som uno form Classic, og det er stadig et af de mest populære i uno forms kollektion.

Siden har uno form udvidet med serierne Copenhagen, Shaker og Avantgarde, ligesom vi fremstiller møbler til entré, bad og garderobe. Fælles for alle møblerne er, at de lever op til Arne Munch vision om at skabe køkkener, der giver en individuel oplevelse og udmærker sig på kvalitet i både udførsel og materialer, så de gennem årtierne blot bliver smukkere og får mere personlighed.

Man finder i dag et uno form køkkenstudio 13 steder i Danmark samt i Norge, Sverige og Belgien. uno form er en del af Nobia Danmark A/S, der indgår i den svenske koncern Nobia AB. Nobia AB er én af Europas ledende køkkenproducenter med 20 stærke køkkenbrands.

Kærligheden til håndværket: Et kompromisløst snedkerkøkken | uno form

Kontakt

uno form
Søtorvet 1
1371 København K

Telefon: 3363 0100

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×