uno form

Eksklusivt køkken, bad og garderobe skabt med hovedet, hænderne og hjertet

Skulpturelt design, gennemtænkt funktionalitet og kompromisløse materialer. uno form skaber eksklusive snedkerkøkkener og indretning til bad og garderobe.

Ud fra en vision om køkkenet skal være et smukt møbel i rummet designede Arne Munch i 1968 det originale Classic køkken. De klassiske for-rammer i massivt træ, de fingertappede skuffer og lamellerne i massivt træ er karakteristiske for designet, der i dag betragtes som en designklassiker.

Kom helt tæt på og oplev, hvordan for-rammerne ikke blot er afsluttet med en almindelig kant, men med en smukt udført kehl, der skaber bløde skyggevirkninger og får køkkenet til at smelte sammen i en optisk perfekt helhed. Mærk snedkerdetaljerne og oplev det naturlige spil i træet. Vi udvælger nøje hver enkelt planke, der bliver forarbejdet til smukke lameller i et Classic køkken.

Vi er lige kompromisløse, når det gælder designtradition og fornyelse. Copenhagen Collection er skabt og videreudviklet i Arne Munchs ånd. Designfilosofien lever videre i alt, hvad vi gør. Og dengang som nu designer vi ikke bare unikke og kompromisløse køkkener: Vi udvikler smukke og fleksible møbler, der understreger æstetikken i din bolig.

No Compromise.

 

Læs mere om uno form her

Kontakt

uno form
Søtorvet 1
1371 København

Telefon: 3363 0100

Bliv Træambassadør

Sådan støtter du træ og Træ.dk.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×