Wiking Gulve A/S

Danmarks eneste producent af lamelplankegulve.

Wiking Gulve A/S er plankegulve af højeste kvalitet. Med respekt for naturen udvælger vi, i samarbejde med erfarne skovfolk, de bedste stammer fra bæredygtigt forvaltede skove i Skandinavien og Nordeuropa. Dette betyder, at vi kan producere gode kvalitetsgulve, der er til gavn og glæde i mange år, samtidig med at vi skåner miljøet ved minimal transport og CO2 belastning.

Vi arbejder for at kvalitetstræer bliver til kvalitetsgulve, og anvender udelukkende udvalgte træsorter fra seriøse skovbrug, der følger de krævende skandinaviske regler for skånsom skovning, miljø og genplanting.

At fremstille plankegulve er et håndværk, og vi bygger hele processen på årelang erfaring og tradition inden for lamelgulve kombineret med den nyeste viden og teknologi.

Plankegulvene hos Wiking Gulve A/S findes i Fyr, Ask, Eg, Lærk, Bøg, Pitch Pine og Douglas, i forskellige bredder, tykkelser og overfladebehandlinger.

Uanset hvilket Wiking Gulv man vælger, er plankerne opbygget i tre lag – en klar forbedring af det traditionelle massive trægulv. Det midterste af de tre lag er vendt på tværs, hvilket reducerer træets naturlige bevægelser med op til 70%, så plankerne bliver mere stabile og formfaste, samt særdeles velegnet til gulvvarme.

Vi forbedrer os hver dag

Wiking Gulve A/S er både CtC og FSC® certificerede.

For at opretholde vores Cradle to Cradle certificering, skal vi recertificere vores gulve hvert andet år. Hver gang skal vi dokumentere, at vi har gjort fremskridt hen mod Cradle visionen om en verden, hvor forbrug og produktion har en positiv effekt på mennesker, miljø og økonomi. Målet er til sidst at opnå ‘platin’ i alle fem kategorier.

Cirka 75% af vores gulve er lavet af fyrretræ. De er alle certificeret med FSC®. Vi arbejder på at finde FSC®-certificerede leverandører til de øvrige træarter, blandt andet ved at opfordre vores leverandører til at blive certificeret.

Se vores store sortiment på wikinggulve.dk hvor du ligeledes finder mere information om vores nyeste produkter Q-plank og Q-stone som er banebrydende indenfor gulve, samt ikke mindst vores nye eksklusive sildebensgulve i storformat.

Kvalitet der ses, føles og mærkes… fra Danmarks eneste producent af lamelplankegulve.

Kontakt

Wiking Gulve A/S
Hesthøjvej 16
7870 Roslev

Telefon: 9752 5600
Fax: 9751 3044
wiking@wikinggulve.dk

Træambassadørordningen

Træ.dk giver mulighed for at at blive "Træambassadør" hvorved man igennem et sponsorat støtter Træ.dk's aktiviteter. Se hvilke fordele du får som træambassadør.

Træambassadører

Se de virksomheder der har meldt sig som ambassadører for træ i Danmark.
Læs mere

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×