Årets håndværkere fundet

1

Det er rart, når godt håndværk og god service følges ad. Nu er årets håndværkere fundet på baggrund af kundeanmeldelser.

Af -

Tags:

Det kan være tilfredsstillende nok i sig selv at udføre et godt stykke arbejde, men det er nu også meget rart at blive anerkendt for det. Årets Håndværkere 2018 er netop blevet kåret af Anmeld Håndværker. Ved et show i Cirkusbygningen blev landets bedst anmeldte håndværkere hædret med bronze smiley-statuetten “Smiley Håndværk – Din Garanti”.

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvilke håndværkere, der nomineres og efterfølgende medvirker i awardshowet. Det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier.

Blandt tømrerne blev der uddelt tre statuetter. I kategorien Årets Tømrer (0-4 ansatte) løb fynske Lander & Gerlach Aps med titlen, mens det blev Tømrerfirmaet Michael Andersen ApS fra Kirke Hyllinge, der blev Årets Tømrer (5-9 ansatte). Blandt finalisterne i kategorien Årets Tømrer (10+ ansatte) blev det Koedtømreren, der i år kan pryde sig med den flotte titel.

Træ & Busk.

Anlægsgartner- og entreprenørvirksomheden Træ & Busk fra Solrød Strand kan bryste sig af at være Årets Anlægsgartner (5+ ansatte).

Tip Top Gulvafslibning V/ K Olsen.

Hos gulvmændene var der god stemning hos Tip Top Gulvafslibning V/ K Olsen fra Ringsted, der dagen derpå fejrede titlen som Årets Gulvmand med afslibning af en kvartsvingstrappe.

Dansk Isolering ApS.

Årets Isolatør blev Dansk Isolering ApS, der lige som de andre finalister i kategorien bl.a. udfører isolering med papiruld.

Kundetilfredsheden var desuden også i top blandt finalisterne for Årets Boligbygger. Her var træhusbyggeriet godt repræsenteret af finalisterne Træhuse A/S, Skanlux Byggefirma A/S, og Visuel A/S, der alle bygger træhuse og sommerhuse af træ.

Modtag gratis nyt om træ:

En kommentar

  1. Renè siger:

    Hvordan kan den unge dame være ansat i alle de firmaer.

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

TEMA: Uddannelser med træ

Læs om de forskellige uddannelser med træ.

Tømrer – en af træets uddannelser

Læs om hvordan man bliver tømrer.

Læs mere

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×