Ansøgningsrunden til Snedkerprisen 2021 er åben

0

Er det dig eller en du kender, der skal løbe med Snedkerprisen i år? Det er nu, ansøgningen skal sendes ind.

Af -

For fjerde år i træk hædrer Københavns Snedkerlaug innovation og kvalitet i det danske snedkerhåndværk med en pris på 150.000 kroner.

”Der bor store ambitioner i det danske træ”, siger snedkermester Mads Raaschou, oldermand i Københavns Snedkerlaug, i en pressemeddelelse. ”Det danske snedkerhåndværk har altid været ambitiøst, og er vores pendant til Schweiz’ ure. Det er vigtigt, at vi hylder og belønner ambitioner, talent og innovation i vores fag, og derfor glæder vi os meget til at finde den helt rigtige vinder
af Snedkerprisen 2021.”

De seneste års vindere

Noma modtog den allerførste Snedkerpris i 2018. Priskomiteen ønskede med prisen at anerkende, hvordan materiale og godt håndværk var blevet en bærende del af oplevelsen for alle besøgende i den nye restaurant på Refshaleøen i København.

Det nye Noma er tegnet af Bjarke Ingels Group, indrettet af Studio David Thulstrup, og træ er det gennemgående materiale i bygninger og indretning.

Andet år gik prisen til et par visionære udøvere af håndværket, møbelsnedkeriet Egeværk. Indehavere Mette Bentzen og Lasse Kristensen og deres team modtog anerkendelsen for en innovativ og udforskende tilgang til de danske møbeltraditioner.

I 2020 var det ”monumentalarkitektur i træ” – Kongehallen i Sagnlandet Lejre – der blev belønnet med hæderen og de 150.000 kroner.

Ansøgningsrunden er åben

Snedkere, arkitekter, ingeniører og bygherrer kan ansøge om Snedkerprisen. De prisbelønnede projekter skal fortrinsvis ligge i Danmark og være synlige for en stor del af offentligheden.

Deadline for ansøgning til Snedkerprisen 2021 er 15. marts. Snedkerprisen uddeles i april 2021.

Læs mere hos Københavns Snedkerlaug

 

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×