Tags: ,

Bæredygtig træplantning

0

En ny bog ved navn "Bæredygtig træplantning" er et solidt opslagsværk med relevant viden om plantning af træer ved veje og i byer.

Af -

Tage Kansager og Niels Hvass, som begge i årtier har arbejdet med at plante træer ved veje og i byer, er ophavsmænd til bogen “Bæredygtig træplanting”.

Bogen samler al den viden, der er relevant, når man planter træer ved vejene og i byerne. Det er en viden, der spreder sig over mange forskellige discipliner og fagområder, og som ikke tidligere har været samlet i én bog.

“Det er mit håb, at bogen må finde anvendelse inden for en bredere kreds af fagfolk, ligesom visse kapitler sikkert kan finde anvendelse i forbindelse med ETV-certificering af træplejere”, siger Tage Kansager der er bogens hovedforfatter, til Grøn Teknik.

Udover selve plantningen kommer bogen også grundigt ind på rødder, jord, forundersøgelser, projektering, vejregler der berører emnet, planteskolernes træer, pleje af byplantede træer m.m.

“Bogen er et opslagsværk for alle, der har med plantning af træer at gøre og dermed til forskellige faggrupper. Bogen er også tænkt som bindeled mellem disse faggrupper for at bidrage til et godt samarbejde, der kan munde ud i vellykkede træplantninger”, siger Tage Kansager.

Kilde: Grøn Teknik

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×