Tags: ,

Bar med blussende kinder

0

Rødeg og rød maling giver arkitekterne Chan+Eayrs og Sebastian Cox’ cocktailbar en farve, der skal lede tankerne hen på forelskelse, rødmende kinder og bankende hjerter.

Af -

På udstillingen Wallpaper* Handmade X: With Love i Milano i april 2019 kunne man drikke drinks fra en helt særlig bar, som gerne skulle mindelser om sommerfugle i maven, kærlighed og romantik.

”Blushing Bar” er lavet af arkitekterne Chan+Eayrs og Sebastian Cox og består af 10 buede moduler, som tilsammen danner en cirkel. Materialet er rødeg, som er blevet fyldt op med rød farve.

”Vi fortolkede X’et som både ”10” for Wallpaper* Handmades 10-års jubilæum, men også som et kys (i engelsktalende lande skriver man ofte X for kys og O for kram i sms-beskeder o.a. red.) – derfor navnet og farven på baren. Kærlighed får dig til at rødme, og hjertet banker, når blodet pumper rundt i kroppen gennem venerne”, siger Merlin Eayrs og fortsætter:

”Rødeg har en lyse-rødlig, hudlignende nuance og kapillærer eller vener, der er så åbne, at man kan puste i dem. Disse træ-vener har vi fyldt med dyb rød farve, ligesom blodfyldte vener i en kærlighedsramt krop”.

”Træ bliver ofte tænkt på i relation til dets styrke, hårdhed og vægt. Men når du begynder at kigge på træets struktur, kan du begynde at udforske dets andre egenskaber. Rødeg er ganske porøst, og det har været sjovt at undersøge dets cellulære sammensætning, og hvordan vi kan bruge den til at opnå en ny æstetik”, slutter Cox.

Kilde: American Hardwood/Blushing Bar

Fakta

Læs mere:

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×