Build in Wood åbner på ny

0

Træbyggeriets lyksaligheder og udfordringer bliver undersøgt fra alle leder og kanter, når Build in Wood igen i år samler fagfolk og andre interesserede fra ind- og udland til to dages konference i København.

Af

Træbyggeri er for alvor ved at få luft under vingerne. Smukke og høje bygninger i træ skyder op i landene omkring os, men også i Danmark får flere og flere øjnene op for de mange fordele, der er ved at bygge i naturens geniale råstof.

Snart samles en stor del af træbyggeriets fortrop, når Building Green-udløberen Build in Wood for andet år i træk afholder konference for alle med hang til træbyggeri. Det foregår den 22. og 23. maj i Docken i København, og der vil være rig lejlighed til at høre interessante oplæg og tage del i debatter og netværk i de to dage, konferencen varer.

Internationalt tilløbsstykke

Konferencen byder på et væld af spændende talere fra ind- og udland. Oplægsholdere og gæster kommer blandt andet fra Norge, Sverige, Østrig, Tyskland og Canada. Derfor vil sproget på konferencen primært være engelsk, dog med enkelte danske punkter på programmet.

Videndeling om emner som bæredygtighed, digitalisering, design, brandsikkerhed og indeklima vil fylde på konferencen, der ventes af nå over 200 besøgende.

Blandt arkitekter, forskere, ingeniører, entreprenører, producenter og menige deltagere kan du også finde træ.dk i skikkelse af Jakob Rygg Klaumann, som igen i år er indbudt til at være konferencens ordstyrer.

Build in Wood

Tid: 22. og 23. maj 2019

Sted: Docken, København

Tilmelding: Build in Wood

Oplev blandt andre: Camilla van Deurs (stadsarkitekt, København), Daniela Grotenfelt (Arkitema), Paulius Milcius (Timberdesign LT), Mark Hughes (Aalto University), Anders Bach Vestergaard (DBI) og Ola Jonsson (C.F. Møller)

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×