Building Green slår dørene op i Forum

0

Igen i år samles byggeriets parter til to intense og inspirerende dage i København med bæredygtighed på programmet.

Af -

Kunne du tænke dig at blive klogere på EU-Kommissionens formand Ursula von der Leyens tanker om den grønne omstilling eller høre boligminister Kaare Dybvad fortælle om Danmarks strategi for bæredygtigt byggeri?

I så fald kan du godt begynde at glæde dig – for den 3. og 4. november 2021 mødes byggeriets interessenter igen til Building Green, med over 130 talere på fem scener foruden debatter, udstillinger, netværk og et hav af andre aktiviteter.

Træbyggeri spiller naturligt nok en vigtig rolle i det bæredygtige byggeri, og Building Green tog for nogle år siden konsekvensen af den stadigt stigende interesse og lavede sideprojektet Build in Wood – en konference som udelukkende fokuserer på træ i byggeriet.

Det betyder dog ikke, at du går forgæves, hvis det er træbyggeri, dit hjerte banker for. I Forum vil der også være rig mulighed for at høre oplæg og deltage i diskussioner om cirkulær økonomi, genanvendelse, klimakrav i byggeriet, certificeret træ, kreative træbyggerier og en masse andet godt.

Se programmet og tilmeld dig her

Building Green 2021

Tid: 3. og 4. november 2021

Sted: Forum, København

Adgang: Gratis adgang, men billet skal bestilles

Om Building Green

Building Green har eksisteret siden 2011, og afholdes hvert år i både København og Aarhus. Building Green er en platform for vidensdeling med bæredygtige aktører inden for feltet og et samlingspunkt med nøglefærdige produkter. Derudover skal eventet være med til at styrke muligheden for at udnytte det kæmpe vækstpotentiale, der ligger i den voksende nationale og internationale efterspørgsel efter klimavenlige byggematerialer og løsninger.

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×