Deltag i dysten om Snedkerprisen

0

Indtil 1. april 2022 kan du ansøge om at komme i betragtning til årets snedkerpris - og præmien på 150.000 gode, danske kroner.

Af

Noma løb med den første.

Siden blev den vundet af møbelsnedkeriet Egeværk, så af Sagnlandets Lejres Kongehal, og sidste år løb Retten i Aarhus med hæderen.

Nu er det igen muligt at blive indstillet til årets Snedkerpris, og i år bliver der “gravet efter guld og boret efter diamanter” ifølge snedkermester Mads Raaschou, oldermand i Københavns Snedkerlaug, der står bag den fornemme pris:

”Vores priskomité har mentalt spændt pandelamperne på for at finde en snedker, arkitekt eller en anden aktør, der arbejder med vores fine, gamle håndværk på en ambitiøs og innovativ måde, men som måske ikke har fået den helt store opmærksomhed for det endnu. Den person eller det værksted vil vi gerne præmiere i år,” siger Raaschou.

Snedkerprisen 2022

Prisen er på 150.000 kroner, doneres af Kirsten og Freddy Johansens Fond, og ansøgningen skal sendes til Københavns Snedkerlaug inden den 1. april 2022.

Snedkere, arkitekter, ingeniører og bygherrer kan ansøge om Snedkerprisen, og de prisbelønnede projekter skal fortrinsvis ligge i Danmark og være synlige for en stor del af offentligheden.

Læs mere om prisen her

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.