Designerdrømme i fuldt flor

0

12.-14. juni 2024 er der igen rig mulighed for at gå på opdagelse i alskens lækkerier indenfor design og arkitektur, når 3daysofdesign for 11. gang indtager København.

Af -

Dare to dream. Det er temaet for årets store designbegivenhed 3daysofdesign, der traditionen tro byder på innovative, spændende og udfordrende udstillinger rundt omkring i København.

3daysofdesign woodio

Woodio laver badeværelsesmøbler af træ. Foto: Woodio

“Drømme er porten til vores inderste tanker. Et springbræt til fantasien, fri for begrænsninger forankret i praktiske forhold. Det er i dette drømmelandskab, at ukonventionelle ideer og løsninger fødes”, lyder det fra Signe Byrdal Terenziani, direktør, 3daysofdesign.

Den 12.-14. juni 2024 er festivalen vært for over 350 udstillinger i gader, showrooms, gallerier og event-rum over hele København. Det bliver dermed den største festival i 3daysofdesigns historie.

Træpriser og lækre træting

Traditionen tro vil der være masser af lækre træting på de mange udstillinger rundt i byen. Man kan blandt andet gå på opdagelse hos Fabric Forest, Wood Zone, WeDoWood, Wecycle Furniture og Woodio, hvis badeværelsesmøbler vi tidligere har skrevet om.

 

Siden slutningen af marts har Københavns Snedkerlaug modtaget ansøgninger fra snedkere, arkitekter, ingeniører og bygherrer fra hele landet, og under festivalen afsløres det, hvem dette års vinder af Snedkerprisen bliver.

Anker Bak, der løb med Snedkerprisen sidste år, udstiller sine smukt designede hjælpemidler af træ i Kulturtårnet og holder rundvisning alle tre dage. Endnu en pris er på vej til den danske designer, der officielt modtager Finn Juhl Prisen d. 13. juni.

Læs mere og find programmet hos 3daysofdesign

 

 

 

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×