Digitalt træfællesskab vokser sig større

0

Online-platformen Community, der samler professionelle trænørder fra hele verden, er i løbet af sit første leveår vokset til mere end tusind medlemmer.

Af -

Professionelle træfolk har i godt et års tid kunnet mødes på Community – et gratis, digitalt fællesskab – for at dele og udveksle viden og nyde godt af hinandens erfaringer. I løbet af den tid er netværket kommet op på over tusind medlemmer, og det er manden i front ganske godt tilfreds med, skriver WoodSupply:

“Communityet vokser støt og roligt, og det var bestemt en milepæl da vi rundede tusind medlemmer”, siger Peder Fynholm, souschef på Teknologisk Institut og en af drivkræfterne bag Community, og fortsætter:

“Arbejdet stopper bestemt ikke her. Selvom vi er godt i gang, så er der stadig stort potentiale i at få flere til at opdage Communityet og også i at få folk til at engagere sig, lave opslag mv. Noget af det, vi kan se virkelig virker, er vores Wood Academy Talks, hvor vi hver måned arrangerer en online Talk om et relevant emne, som alle medlemmer kan deltage i gratis”, fortæller han og fremhæver især communityets grupper som et sted, man kan diskutere helt nørdede faglige emner.

Community henvender sig til alle branchens aktører – bygherrer, arkitekter, entreprenører, forskere, producenter og alle andre, som vil være med til at udvikle træbyggeri og gøre træ til et naturligt materialevalg. Platformen gik officielt i luften den 8. november 2021, og det er gratis at være medlem.

Find Community her

Kilde: WoodSupply

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×