Elever står bag bord-prototype på Roskilde Festival

0

Elever fra Roskilde Tekniske Skole har tegnet og produceret en prototype til et bord-bænkesæt, der bruges på årets Roskilde Festival.

Af -

Casper Jensen og Ken Larsen står på værkstedet og vurderer de lægter, som de lige har skåret ud. De skal bruges til et bord-bænkesæt. Opgaven kommer fra Roskilde Festival, som har en udfordring med at opmagasinere de mange ting fra festivalen uden for festivalperioden. Et nyudviklet bord-bænkesæt, som kunne klappes sammen, var et ønske.

“Det er sjovt at lave sådan en opgave, som skal ud og stå på festivalen og bruges af de mange gæster. Det giver lige lidt ekstra,” fortæller Casper Jensen, som er i gang med uddannelsen til byggemontagetekniker på Roskilde Tekniske Skole.

Foto: Roskilde Tekniske Skole.

Tegningerne som de to unge mænd arbejder ud fra, er lavet af en anden elev på skolen:

“Festivalen leverede et sæt, som jeg kunne arbejde videre med, men der var en vigtig detalje. Der skulle laves ændring, der ville gøre det nemmere for festivalens folk at håndtere sættene med gaffeltruck,” fortæller Peter Haim Hansen. Han læser til teknisk designer og har netop fået praktikplads.

Sættet er en prototype og skal nu stå distancen i første omgang på årets festival. Når sættet har været i brug, vil skolen og festivalen sammen vurdere, om det har fungeret efter hensigten. Skolen har festivalaktiviteter indarbejdet i en række uddannelser, så måske bliver arbejdet med prototypen en integreret opgave på grundforløbet for kommende elever på tømreruddannelsen

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

TEMA: Uddannelser med træ

Læs om de mange muligheder.

En alsidig bænk af træ

Bænken inviterer til leg og til at brugeren sætter sit personlige præg på dens udtryk.

Læs mere

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×