Er du kandidat til Årets Snedkerpris?

0

For andet år i træk uddeles Årets Snedkerpris - og deadline for at komme i betragtning til prisen er den 14. februar 2019.

Af

Da den verdensberømte restaurant Noma sidste år løb med Snedkerprisen, var det første gang, prisen fandt en vinder. I år skal en ny vinder kåres, og arkitekter, designere, ingeniører, bygherrer og udøvende inden for snedkerbranchen opfordres derfor til at indstille eget eller andres snedkerprojekter til prisen, som er på 150.000 gode danske kroner foruden æren.

Formålet med prisen er at belønne personer, firmaer, organisationer og bygherrer, som har deltaget i et byggeri eller indretning, hvor den væsentligste del af snedkerarbejdet er udført i træ. Det kan være restaurering af inventar i byggeri, hvori træ er hovedbestanddelen af arbejdet. Prisen kan også gives til nyt møbeldesign, ny teknologi eller lignende.

Projektet bliver blandt andet bedømt på tradition og innovation i udførelsen, og om det har en funktionel værdi.

Årets Snedkerpris er skænket af Kirsten og Freddy Johansens Fond og bliver administreret af Københavns Snedkerlaug.

Sådan gør du

Projektet indstilles ved at beskrive det kort og vedlægge billeder. Beskrivelsen må ikke fylde mere end 1 A4 side, og bidraget må samlet ikke fylde mere end 5 MB.

Send det til Snedkerprisen2019@snedkerlauget.dk senest den 14. februar 2019 – så er det måske dit projekt, der vinder Årets Snedkerpris 2019.

Læs mere hos Snedkerlauget

 

 

 

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.