Fotokonkurrence: Hyld dit yndlingstræ

3

I anledning af den internationale skovdag har du mulighed for at deltage i en fotokonkurrence og vise et træ frem, som har særlig betydning for dig.

Af -

Sunde træer og skove betyder sunde mennesker. Skove giver sundhedsmæssige fordele for alle på planeten – lige fra frisk luft, nærende mad og ingredienser til medicin til rent vand og plads til rekreation.

I 2013 udnævnte FN den 21. marts til at være international skovdag for at understrege skovenes betydning for den menneskelige eksistens og for en bæredygtig udvikling af vores samfund – og sådan har det været lige siden.

I år er temaet tema ”Genplantning af skov: En vej til rehabilitering og velvære”. FN’s fødevare- og landbrugsorganisation (FAO) har en særlig konkurrence på programmet, og alle er inviteret til at deltage.

Tag et billede af det træ tættest på dit hjem, der får dig til at føle dig bedre tilpas. Det kan være et hvilket som helst træ, som du føler gør noget godt for dit velbefindende. Måske bærer det lækker frugt, måske har særlig bark eller blade – eller måske er det et træ, du kan lide at klatre i, eller som bare gør dig glad med de farverige blade eller blomster.

Send billedet til FAO og fortæl, hvorfor du har valgt netop det træ. Der er en tablet computer på højkant i hver af de tre kategorier:

Børn fra 6 til 14 år, unge fra 15 til 24 år og voksne over 24 år.

Deadline for indsendelse af dit foto er den 12. marts 2021 klokken 12.

Modtag gratis nyt om træ:

3 kommentarer

 1. Ivan Norling siger:

  Jeg har prøvet og prøvet. Konkurrencetilmeldingen vil/kan ikke acceptere mit JPG-billede, og den ene gang kunne jeg se at fejlmeddelelsen sagde fakepath, formentlig fordi stinavnet indeholdt et “å”. Men et simplere stinavn hjalp ikke. Ingen af mine billeder kunne accepteres.

 2. Træ.dk siger:

  Hej Ivan. Øv, hvor ærgerligt 🙁 Måske kan du prøve at skrive til FAO på IDF@fao.org og høre, om de har fejl i deres systemer, og om du kan indsende dine billeder på anden vis? Held og lykke med det – vi håber, du får hul igennem.
  Mvh Træ.dk

 3. Ivan Norling siger:

  Tak for svaret, nu jeg har netop skrevet til FAO.

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×