Fotokonkurrence: Indsend dine smukkeste snedkerbilleder

0

Igen i år afholder DI's Snedkersektion Instagram-konkurrencen #Snedkermade. Der er flotte præmier på højkant, så find kameraet frem og deltag med dine bedste billeder af lækre snedkerier.

Af

Dansk snedkerarbejde har i årtier nyd stor anerkendelse både herhjemme og i udlandet. Og i perioder, hvor pandemier, krige og energikriser kradser, er der noget særligt beroligende ved det håndgribelige og ærlige træarbejde. Måske er det derfor, at snedkerarbejde i høj kvalitet bliver ved med at være efterspurgt – selv når økonomien er usikker og smørpriserne er på himmelflugt.

“Man kan måske sige, at smukt snedkerhåndværk er blevet en del af den danske DNA, og en kilde til national stolthed. Det gælder både, når vi snakker designermøbler, køkkener og inventar. I dette års konkurrence vil vi igen sætte fokus på det gode, danske snedkerhåndværk og processen bag. Fra ubehandlet træ, værktøj og savsmuld til det færdige produkt – uanset om det er et smukt designet stol eller en smukt svungen gesimsliste”, siger Patrick Lytken Zaubitz, der er sektionskonsulent i Snedkersektionen i en pressemeddelelse.

Med konkurrencen #snedkermade hylder Snedkersektionen det gode, danske snedkerhåndværk og inviterer alle til at dele deres egne billeder af smukt snedkerarbejde og processen bag. Uanset om man er professionel med mange års erfaring eller nystartede hobbysnedker, der arbejder med træet på stuegulvet derhjemme. Det vigtigste er, at man kan fange detaljerne i gode billeder, der zoomer ind på processen i snedkerarbejdet.

Sprøde præmier på spil

Konkurrencen løber frem til den 31. oktober 2022, og alle med en forkærlighed for lækkert snedkerarbejde kan deltage ved at poste et eller flere fotos med #snedkermade på Instagram. Når konkurrencen er overstået, udpeger dommerne en første-, anden- og tredjeplads.

Førstepræmien er en smuk Y-stol af Hans J. Wegner fra Carl Hansen & Søn i sæbebehandlet bøg, vinderen af andenpladsen modtager en skammel i massivt eg fra Svanel, mens vinderen af tredjepladsen får overrakt et skære- og serveringsbræt fra Skagerak.

Sådan deltager du i konkurrencen:

  • Tag et lækkert billede af snedkerhåndværkets detaljer eller proces
  • Upload dit billede på Instagram
  • Hashtag dit billede med #snedkermade

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.