Fotokonkurrence: Smukt snedkerarbejde skal vises frem

0

Dansk Byggeri har fløjtet en Instagram-konkurrence i gang, som skal hylde det gode snedkerhåndværk. De bedste fotos præmieres med både udstilling og designervarer.

Af

Få brancher leverer så Instagram-værdige produkter som snedkerfaget. Og det skal resten af os også nyde godt af, mener Snedkersektionen i Dansk Byggeri, som derfor har åbnet op for en ny fotokonkurrence, der opfordrer private og fagpersoner til at dele billeder under hashtagget #snedkermade.

Snedkerlavet interiør har siden 1960’erne været populært hos danskerne. Designklassikere som 7’er-stolen, Y-stolen og Safaristolen er blevet en del af danskernes DNA. I dag er også alsidige og stilsikre snedkerkøkkener, -skabe og –døre i høj kurs. Det speciallavede snedkerhåndværk er med til at skabe en autentisk og unik boligindretning.

”Der er stor interesse for det unikke og den høje kvalitet. Det kan vi mærke hos vores medlemmer. Snedkerlavet håndværk har ramt en tendens i tiden, måske fordi designet er tidsløst, smukt og holdbart”, siger branchechef i Snedkersektionen i Dansk Byggeri, Frederik Waitz Søborg i en pressemeddelelse.

Kreativitet ønskes

Konkurrencen blev fløjtet i gang mandag den 28. oktober 2019 og løber frem til mandag den 25. november 2019. For at deltage skal man følge Snedkersektionen på Instagram og lægge et eller flere fotos op på sin side markeret med #snedkermade. Både private og fagpersoner har mulighed for at dele fotos, der indrammer deres fascination af snedkerlavet håndværk.

”Konkurrencen skal rette opmærksomheden mod det gode snedkerhåndværk. Gerne i kombination med danskernes egen kreativitet og indretning. Snedkerfaget er et lækkert håndværk, så jeg glæder mig til at se, hvordan produkternes charme kan fanges gennem danskernes kreative øje”, siger fotograf Ricky John Molloy, der er dommer i fotokonkurrencens dommerkomite.

Præmier til de bedste

Der er præmier til de tre fotos, dommerkomiteen udpeger som de bedste. I bedømmelsen af billederne bliver der lagt vægt på snedkerhåndværket samt fotoets kvalitet og kreativitet.

Førstepræmien er en Y-stol af Hans J. Wegner, mens andenpræmien er en smuk egetræsbænk fra. Vinderen af tredjepladsen får overrakt et lækkert Dania Skærebræt fra Skagerak, som udover at lave både møbler og accessories også er træambassadør hos Træ.dk.

Udover præmierne får vinderne udstillet deres foto i Dansk Byggeris vinduer på Nørreport i København samt på Snedkersektionens medier.

Vinderne får overrakt deres præmier til snedkernes netværksdag den 3. december 2019, hvor de tre vinderbilleder også bliver udstillet.

Følg også Træ.dk på Instagram og del dine flotte træ-billeder med os.

Deltag i konkurrencen

  • Upload dit foto på Instagram
  • Hashtag dit foto med #snedkermade
  • Følg Snedkersektionen på Instagram

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.