Tags:

Go2Wood – bæredygtigt byggeri med træ

0

Go2Wood er et projekt der har som mål at finde konkrete ideer til, hvordan Danmark får mere bæredygtigt træbyggeri.

Af -

Under overskriften Go2Wood, har Chora Connection i løbet af efteråret, haft som mål at finde konkrete ideer til, hvordan Danmark får mere bæredygtigt træbyggeri. Det er sket igennem rundbordssamtaler med videnspartnere, brancheorganisationer og private aktører inden for skovbrug, træproduktion og byggebranchen.

Sammen med de 26 partnere er Chora Connection kommet frem til to prototyper, som der arbejdes videre med i 2016 og på konferencen ”Om 15 år”: En prototype på et højhus af træ – til fordel for både miljøet og økonomien. Og en prototype for, hvordan vi udvikler fremtidens arbejdspladser i og omkring skovene med nye forretningsmodeller omkring dyrkning, bearbejdning og ikke mindst fremstilling af nye materialer i træ.

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

National målsætning: Danmark skal bygge mere i træ

Mere træ i dansk byggeri vil betyde mindre udledning af skadelige CO2-gasser. Derfor opfordrer Chora Connection til et nationalt partnerskab om mere byggeri i træ

Træ skal give mere bæredygtigt byggeri i Danmark

Minister har modtaget forslag til, hvordan Danmark får mere byggeri i træ og derved markant reducerer skadelig CO2-udledning.

Derfor gavner skove og træ klimaet

Vi kan nedbringe CO2-indholdet i atmosfæren på to måder: Vi kan udlede mindre CO2 og vi kan fjerne CO2 fra atmosfæren og lagre den. Ved at bruge træ gør vi begge dele på én gang.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×