Hjemmekontor i haven

0

Arbejder du også hjemmefra for tiden? Så kan du jo overveje at flytte kontoret ud i haven.

Af -

Corona-virussen har tvunget et stort antal mennesker til at arbejde hjemmefra. Og selvom det kan være meget hyggeligt at sidde med nattøj på i sofaen med computeren i skødet, så er det ikke altid sådan helt optimalt. Især ikke, hvis der også er børn, vasketøj og andre distraktioner.

Men det har London-studiet Boano Prišmontas nu fundet en mulig løsning på: På en enkelt dag kan man samle et præfabrikeret hjemmekontor i træ og sætte det op i haven! Så er man både fri for corona og forstyrrende unger og kan samtidig nyde omgivelserne.

A Room in My Garden kan passes ind de fleste steder

My Room in the Garden er lavet af præfabrikerede træmoduler og kan bygges i forskellige størrelser, så de passer ind i folks haver, mellem huse eller endda på tage.

Nemmere end IKEA

Det mindste kontor har et areal på 1,8 x 2,4 meter og er 2,5 meter højt, hvilket er det højeste, en bygning må være i Storbritannien, uden at det kræver en byggetilladelse. Flere moduler kan tilføjes for at skabe større rum.

Modulerne er lavet af certificeret træ. Også indvendigt er kontoret næsten udelukkende af træ.

Designerne hævder, at montering af de præfabrikerede elementer, som kun kræver en unbrakonøgle og kan udføres på en dag, er endnu lettere at samle end IKEA-møbler.

En version af kontoret er bygget i det sydlige London som en del af Peckham Design Trail under dette års London Design Festival.

Alternative hjemmekontorer – hvad findes der ellers?

Kreativiteten har det indimellem med at buldre derudad, når der bliver sat forhindringer i vejen. Og når man nu ikke længere kan sidde på kontoret i samme omfang som normalt, så myldrer det frem med ideer til alternativer.

Hvad kender du til af nye ideer til hjemmekontoret? Måske har du ligefrem selv bygget et træskur i haven, hvor du kan sidde og arbejde? Eller har set nogle fede billeder på Instagram? Skriv til os i kommentarfeltet herunder eller på info@trae.dk

Kilde: Boano Prišmontas og ArchDaily

Fotos: Boano Prišmontas

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×