Tags: ,

Hold afstand – også på bænken

0

En nydesignet bænk af birketræ skal hjælpe hollænderne med at holde afstand under pandemien – og så er den nem at flytte rundt på.

Af -

En tur i parken eller skoven er noget af det eneste samvær, vi har mulighed for lige for tiden. Vi kommer mere ud i naturen, end vi plejer, og det er både sundt og godt – men det kan jo godt resultere i et par ømme stænger og et behov for at sætte sig lidt ned.

Det hollandske designfirma Object Studio har nu skabt en bænk, som gør det nemt for brugerne at sidde sammen – med afstand. CoronaCrisisKruk er navnet på bænken, som består af to siddepladser i hver sin ende af bjælke med et håndtag i midten, så bænken er lige til at flytte rundt på. Små sætninger som ”met afstand het leukste park” (”med afstand den bedste park”) pynter og minder samtidig om den vigtige afstand.

 

 

Bænken er lavet af CNC-fræsede stykker birkekrydsfinér og er i bedste lineal-stil designet til at hjælpe folk med at huske og visualisere de halvanden meters afstand, der er anbefalingen i Holland.

Object Studio tilbyder nu tilpassede versioner til alle organisationer, der ønsker deres egen CoronaCrisisKruk, og alt overskud doneres til Læger uden grænser.

.

Kilde: Dezeen

Fotos: Object Studio

Fakta

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Retningslinjer for kommentarer

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×