Kom til afgangsudstilling på KADK

1

232 nyuddannede arkitekter og designere udstiller deres afgangsprojekter fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Af

Hvordan kan vi sikre os mod ekstreme vejrforhold i vores byer? Hvordan kan vi lave cirkulære løsninger som får markedspotentiale og bliver forbrugernes foretrukne valg? Eller lave sundhedsløsninger, hvor højteknologi møder design til en stigende global middelklasse?

Intet mindre end verdens fremtid og de store globale udfordringer er på spil, når KADK åbner dørene for sommerens afgangsudstilling, hvor 232 kandidater fra Arkitekt- og Designskolen udstiller deres afgangsprojekter.

I en blanding af problemorienterede scenarier og stort kreativt overskud viser kandidaterne, hvordan deres stærke, professionelle og originale løsninger kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid for os alle.

Fra d. 30. juni til d. 19. august kan du gratis opleve den spændende udstilling.

Konkrete løsninger på verdens udfordringer

De kandidatstuderende er blevet bedt om at forholde til sig FN’s globale verdensmål, der har været et tematisk omdrejningspunkt for KADK siden 2016. Det har bl.a. resulteret i byggeri i halm, monumenter med indbygget klimasikring, tekstiler i ressourceeffektiv hamp, brugervenligt design til diabetikere og meget, meget mere.

”De unge arkitekter og designere tager livtag med de helt store udfordringer, vi står overfor i verden i dag. De viser stort ansvar for den virkelighed, de er en del af, og de skaber konkrete brugbare løsninger til både det private og offentlige,” siger rektor Lene Dammand Lund og fortsætter, “der er i den grad brug for deres engagement og professionelle kreativitet, når vi skal nå FN’s verdensmål. Jeg er derfor meget stolt over at sende de nye arkitekter og designere videre ud i livet”.

Information

Udstillingsperiode: 30.06.2018-19.08.2018 | NB! lukket 7.-8. juli

Tid: 11:00 – 18:00

Sted: KADK, Udstillingen og Festsalen, Danneskiold-Samsøes Allé 51-53, 1435 København K

Pris: Gratis adgang

Modtag gratis nyt om træ:

En kommentar

  1. Nicolai siger:

    En dag bliver det dig som udstiller !

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Arkitekt – en af træets uddannelser

Læs om hvordan man bliver arkitekt.

Designer – en af træets uddannelser

Som designer har man mulighed for at arbejde med træ.

Læs mere

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at træ.dk må opbevare mit navn og e-mail, overføre det til mailplatformen Mailchimp samt sende mig information og nyheder via e-mail.