Konference: Digitalisering i træ- og møbelbranchen

0

Er træ- og møbelbranchen med på den digitale bølge? Og hvad kan man opnå ved at være det? Det kan du blive klogere på ved en gratis konference den 22. september 2022.

Af -

Teknologi, konkurrencekraft og fremtidens medarbejdere.

Det er nogle af de emner, der er i fokus, når Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med Træfonden og Træets Uddannelses- og Udviklingsfond inviterer til konferencen “Digitalisering i træ- og møbelbranchen”.

”Teknologien tilbyder helt nye måder at arbejde på, som gør, at virksomheder kan bruge deres ressourcer mere intelligent og øge konkurrencekraften på det internationale marked”, siger direktør i Lifestyle & Design Cluster, Betina Simonsen.

Konferencen vil især belyse, hvad det kræver for at komme i gang med digitale løsninger i produktionen, i afsætningsledet både B2B og B2C samt fremtidens krav til sporbarhed og transparens.

”Træ- og møbelbranchen skal med på den digitale rejse ikke kun for optimeringens skyld men også for at holde sig relevant for fremtidens forbrugere og medarbejdere, så branchen i fremtiden kan tiltrække både dygtige traditionelle håndværkere og digitale talenter”, siger Betina Simonsen.

Læs mere og tilmeld dig her

Fakta

Hvor: VIA Design & Business, Birk Centerpark 5, Bygning A, 7400 Herning.

Hvornår:  Den 22. september 2022 klokken 09:30-16:30

Hvem bør deltage: Ledere og nøglemedarbejdere i træ- og møbelbranchen, som er optaget af, hvordan digitalisering spiller en rolle i alt fra produktion til processer for fremtidens træ- og møbelvirksomheder.

Pris: Gratis deltagelse.

Konferencen ”Digitalisering i Træ- og Møbelbranchen” arrangeres af Træfonden, Træets Uddannelses- og Udviklingsfond og Lifestyle & Design Cluster.

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×