Lav din egen trækampagne

0

Her får du gode råd og fakta til din egen trækampagne. Du bestemmer selv hvordan du vil gøre det, og det er ikke svært. De fleste vil lytte interesseret til dig fordi de fleste allerede godt kan lide træ og gerne vil høre mere fra en der ved noget og føler for træ.

Af -

Dette tema er til dig som elsker træ og som vil sprede din glæde for fx træhuse, træprodukter eller træets uddannelser til familie, venner, kolleger, naboer og alle du møder.

Træ.dk drømmer om, at det bliver en folkesag at bruge mere træ fordi det vil gøre verden smukkere, sundere og renere. Træ er det eneste materiale vi kan bruge mere af. Jo mere træ vi bruger, jo mere godt gør vi for verden.

Derfor har verden brug for at forbrugere og politikere ved hvor meget godt træ kan gøre – og vælger det. Og verden behøver veluddannede professionelle der laver gode træprodukter til en fossilfri fremtid.

Det kan du være med til at skabe. Her får du gode råd og fakta til din egen trækampagne. Du bestemmer selv hvordan du vil gøre det, og det er ikke svært. De fleste vil lytte interesseret til dig fordi de fleste allerede godt kan lide træ og gerne vil høre mere fra en der ved noget og føler for træ.

Dette tema indeholder:

Gode råd til din personlige trækampagne

Fakta om træ, træprodukter og træets uddannelser

Vi vil meget gerne høre dine erfaringer med din trækampagne og dine ideer til hvordan alle vi træ-tilhængere kan være med til at gøre træ til en folkesag. Skriv i kommentarfeltet, eller skriv til info@trae.dk.

Tak fordi du er med til at skabe en bedre verden med træ.

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×