Noma modtager Snedkerprisen 2018

0

Restaurantens nye lokaler har gjort sig bemærket for godt håndværk og lækkert træ.

Af

Foto: Irina Boersma.

Københavns Snedkerlaug har med midler skænket af Kirsten og Freddy Johansens Fond fået mulighed for at uddele en Snedkerpris.

Den første modtager af prisen bliver Restaurant Noma, som har gennemgået en transformation til en helt ny restaurant. Og det er ikke kun en gastronomisk transformation, der møder Nomas publikum.

Restaurantens sans og syn for detaljer viser sig også i indretningen af de helt nye lokaler og valg af interiør i det nye Noma.

Priskomiteen i Københavns Snedkerlaug har altså valgt, at Snedkerprisen 2018 skal gå til en bygherre, der belønnes for at vise en kompromisløs søgen efter det gennemførte håndværk.

“Godt håndværk og udsøgt fornemmelse for materialerne bidrager til oplevelsen, når man er så heldig at besøge det nye Noma. Hver en del af bygningen og indretningen er gennemtænkt i detaljer – fra de smukke plankegulve og vægge opbygget i egetræ til nøje udvalgte og specialdesignede borde, stole og andet inventar. Det er en glæde at kunne give Snedkerprisen til et så udsøgt projekt som Noma,” siger Mads Raaschou, oldermand i Københavns Snedkerlaug.

Prisen er på 150.000 kroner, og uddeles torsdag den 6. september klokken 11 i restaurantens nye lokaler på Refshalevej i København.

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Bygningssnedker

Læs mere om en af træets uddannelser.

Mad med gran

Gran gør sig godt i køkkenet.

Læs mere

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Følg os på Facebook

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

Modtag vores nyhedsbrev

Vil du have seneste viden om træ?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Jeg accepterer at trae.dk må opbevare mit navn og email, overføre det til mailplatformen Mailchimp, samt sende mig information og nyheder via e-mail.