Ny udstilling om mennesket og skoven

0

Det Grønne Museum i Auning åbner den 27. juni for en særudstilling om skoven, som blandt andet byder på Danmarks største digitalt animerede skovhimmel.

Af -

Der venter gæster i alle aldre en enestående museumoplevelse i STORT – Mennesket og Skoven, når Det Grønne Museum om et par dage slå dørene op for en særudstilling, der på levende vis fortæller historien om samspillet mellem mennesker og skov.

Du kan opleve brølende kronhjorte og elge, tegne din yndlingsskov, prøve kræfter med at stable en skovkubikmeter, teste din træviden, prøve skovarbejderens sikkerhedsudstyr og mærke hvor tung motorsaven er eller læse dig helt ned i detaljerne på din yndlinghistorie.

I midten af rummet tårner de store skovmaskiner sig op, og over dem samler Danmarks største animerede skovhimmel udstillingen. På det 800 kvm. store loft sættes stemningen nemlig med en animeret film, der over 15 minutter fører dig gennem et døgn i trækronerne, komplet med fuglesang, skovarbejde, tordenstorm og alt det andet liv i skoven.

“Skoven er mere aktuel end nogensinde før. Den er en livsvigtig ressource, som gennem tiden har forsynet os med træ til alt fra gængerne på vuggen til pindene i kisten. Midt imellem har vi fundet brænde til opvarmning, materialer til byggeriet og plads til at lade op. Vi har dyrket skoven og formet den efter skiftende tiders behov, vel vidende at skov tager tid – meget lang tid. For fremtiden er den måske en del af svaret, når vi skal diskutere biodiversitet og klimaproblemer?” lyder det retorisk fra museet.

Læs mere om udstillingen

Særudstilling: STORT – Mennesket og Skoven

Sted: Det Grønne Museum, Randersvej 4, 8963 Auning

Tid: Åben alle dage klokken 10-17. Særudstillingen åbner 27. juni 2020

Pris: Kr. 100,- pr. voksen – børn under 18 år har gratis adgang

Læs mere: Det Grønne Museum

Modtag gratis nyt om træ:

SKRIV EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.

Træ.dk på Facebook

Vi deler historier, foto og videoer af skov, træ og træprodukter.

Nyhedsbrev

Få gratis nyheder om træ og træprodukter direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

TRÆ.DK

Egebækvej 98
DK-2850 Nærum

  Tilmeld nyhedsbrev
TILMELD NYHEDSBREV

Modtag nyheder, viden og inspiration om træ fra Træ.dk.
Dine oplysninger vil kun blive brugt i forbindelse med Træ.dk’s nyhedsbrev.

×